Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal cu mită și șpăgi! Militari și jandarmi, vizați de percheziții

breaking news

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova desfăşoară, marţi, şapte percheziţii în judeţ într-o cauză care vizează traficul internaţional cu autovehicule furate din străinătate. Surse susțin că sunt vizate mai multe persoane, printre care și jandarmi și militari.

Medic de la Victor Babeș îi desființează pe cei care nu cred în coronavirus: 'La vorbe sunteți meșteri toți.....doctori sunteți toți....incredibil!'


Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, descinderile au loc în Ploieşti şi Plopeni, pe o delegare a Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

"Acţiunea vizează o grupare specializată în trafic internaţional cu auto furate din străinătate. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de infracţiuni de înşelăciune, tăinuire, fals şi uz fals. La acţiune participă şi poliţişti din Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Prahova., întrucât sunt suspiciuni legate de infracţiuni de corupţie (luare de mită, dare de mită)", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.