Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL de proporții: Acum vine DNA-ul! E pușcărie curată!

dna

Un scandal de proporții a izbucnit în lumea fotbalului, după ce, deținătorul drepturilor de transmisie a meciurilor din Liga I a cerut micșorarea contractului. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cheamă DNA-ul pe capul actualilor șefi din LPF și susține că modul în care ei au negociat contractul e ”pușcărie curată”.

"Ha, ha, ha! Exact ce am spus eu. Când nu faci licitaţie, te ia maşina în bot. Acum să-i întreb eu pe ei (n.r. - actualii conducători ai LPF) de ce nu au făcut licitaţie şi cine răspunde pentru ce se întâmplă? Pentru că acum vine DNA-ul. Eu dacă procedam aşa şi nu făceam licitaţie eram arestat de o sută de ori până acum. Acum îşi dă toată lumea seama că asta a fost şmecheria?

M-au dat afară de la ligă pentru bani. (n.r. - conducătorii LPF) au făcut contracte fără garanţii, eu nu am făcut unul fără garanţii, pentru că în momentul în care încălcau contractul, pac, le luam garanţia. Altfel, contract fără garanţii e puşcărie curată. Cine a făcut asta să răspundă", a declarat Dragomir, informează Mediafax.

El le recomandă preşedinţilor de cluburi din Liga I să se adreseze procurorilor anticorupţie dacă vor ajunge la concluzia că înţelegerea privind cedarea drepturilor TV s-a făcut în mod fraudulos. "Preşedinţilor de cluburi le transmit să fie tari pe poziţii şi să analizeze bine contractul. Dacă a fost făcut fraudulos să se îndrepte imediat către DNA", a adăugat fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.