Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal de PROPORŢII după Jocurile Invictus. Un campion explică motivele RETRAGERII sale din echipă

medalii

Scandal după premierea campionilor care au participat la Jocurile Invictus! Plutonierul Ionuţ Butoi, medaliat la Jocurile Invictus de la Toronto, revine cu precizări la o zi după ce şi-a anunţat retragerea din echipa Invictus România, negând că motivul retragerii ar fi suma primită ca premiu şi spunând că este vorba despre modul în care legea a fost aplicată, considerând că dacă un camarad care a primit bani pentru medalia de aur a obţinut şi o sumă pentru participare, atunci şi "cel care a obţinut două medalii" ar fi trebuit să beneficieze de aceleaşi drepturi. De altfel, el anunţă că va dona echipei Invictus toţi banii primiţi de la MApN.

Citeşte şi: Demitere BOMBĂ la Ministerul Educaţiei! Tudose l-a DAT AFARĂ după ce a fost inculpat de DNA într-un dosar celebru

"Oameni buni, nu mi s-a părut mică suma propusă pentru recompensă, nu mi s-a părut normal cum s-a aplicat legea pentru premiere! Dacă un camarad care a obţinut medalia de aur a primit şi banii de participare, nu era normal ca şi cel care a obţinut 2 medalii să primească şi acei bani de premiere? Întreb şi eu", scrie Butoi pe Facebook.

El susţine că a fost la Toronto pentru a reprezenta ţara, nu pentru bani şi anunţă că va dona banii primiţi de la MApN echipei Invictus.

"Când văd camarazi de echipă că vorbesc de camaraderie aşa de profund... Chiar mă bucur că nu mai fac parte din această echipă", adaugă el.

Ulterior, în răspunsul dat unei persoane care comentează postarea sa, Butoi spune că nu se mai jusitfica să facă parte "dintr-o echipă în care anumiţi camarazi se simt frustraţi" că el a reuşit să se autodepăşească.

Marţi, Ionuţ Butoi a anunţat, într-o posrtare pe Facebook că se retrage din echipa Invictus, el spunând că s-a săturat să fie "bătaia de joc a domnului colonel Anghelescu, care conduce acest proiect". Militarii din echipa Invictus au fost premiaţi marţi de ministrul Apărării, iar oficiali prezenţi la ceremonie spun că  Ionuţ Butoi ar fi fost nemulţumit de recompensa financiară primită.

"Cea mai mare ruşine pe care am putut să o primesc ca sportiv....medalie de aur şi argint să fie egală cu medalia de bronz....după calculele unui domn colonel din MApN! Asta este....anunţ cu regret că voi părăsi ECHIPA INVICTUS ROMÂNIA...m am săturat să fiu bătaia de joc a domnului colonel Anghelescu care conduce acest proiect!!", a scris Ionuţ Butoi, nominalizându-l astfel pe colonelul Nicolae Anghelescu, managerul proiectului Invictus.

Ministrul Apărării i-a premiat marţi pe militarii din echipa Invictus "pentru forţa şi tăria de caracter de care au dat dovadă şi pentru rezultatele deosebite obţinute în urma participării la "Invictus Games”.

Citeşte şi: Atac FURIBUND la adresa lui Dragnea şi Tăriceanu: 'Au făcut uzurpare de calitate, un abuz...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.