Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL de proporţii în Algeria. Ce le cere un ministru femeilor din ţară este revoltător

MidEastPosts.com

Mounia Meslem, titulara portofoliului solidarităţii naţionale, a familiei şi a condiţiei femeii din Algeria, a declanşat o polemică de proporţii după ce le-a cerut femeilor din ţara sa să renunţe la salariu în favoarea statului pentru ca statul să le întreţină 'ca şi cum ar fi vorba despre soţii lor', transmite EFE, potrivit agerpres.

'Dacă ţara are nevoie de noi, trebuie să ne predăm salariile statului ca şi cum am fi căsătorite' cu el, a spus Meslem, care s-a declarat deschisă să renunţe la propriile venituri şi le-a cerut algeriencelor să-i urmeze exemplul. 'Nu salariile noastre ne întreţin. Soţii noştri sunt cei care au grijă de noi', a insistat joi femeia ministru în declaraţii la postul de televiziune local Bilad TV.

Citeşte şi: AVERTISMENTUL dur al Budapestei pentru guvernele europene

Declaraţiile ei au declanşat o polemică uriaşă, Meslem fiind atacată pe reţelele sociale. Ele coincid cu decizia membrilor guvernului algerian de a renunţa la 10% din salariul lunar. Potrivit televiziunii de stat, această decizie va intra în vigoare din ianuarie 2017. Ea coincide cu adoptarea, în urmă cu o săptămână, a unui nou buget de stat, primit cu alarmă şi îngrijorare de către algerieni deoarece confirmă măsurile de austeritate, preconizează creşterea impozitele, inclusiv TVA-ul, şi reducerea subvenţiilor de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.