Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL Diego Maradona, acuzat de hărţuire sexuală

Diego Maradona

Diego Maradona (56 de ani) e implicat într-un scandal uriaş! O jurnalistă din Rusia l-a acuzat pe fostul mare fotbalist argentinian de hărţuire sexuală. Evenimentul ar fi avut loc într-un hotel din Sankt Petersburg, oraş în care „Butoiaşul atomic” a fost invitat pentru a asista la finala Cupei Confederaţiilor 2017, Germania - Chile, scor 1-0.

Ekaterina Nadolskaya susţine că Maradona a încercat s-o dezbrace în camera lui de hotel, unde acceptase să-i ia un interviu. "Asistentul lui mi-a aruncat 500 de dolari şi apoi au chemat agenţii de securitate. Trei bărbaţi m-au scos din cameră. Nici măcar nu m-au lăsat să-mi iau lucrurile", a declarat, pentru site-ul lenta.ru, Nadolskaya.

În schimb, Canal 5 al televiziunii din Sankt Petersburg a oferit o versiune total diferită faţă de cea prezentată de femeie. Jurnalista ar fi început să se dezbrace singură în faţa lui Diego Maradona, iar în momentul în care i s-a cerut să plece a făcut scandal, conform spynews.ro. "Îi doresc lui Maradona să treacă prin ce am trecut eu. Sper să se comporte cineva cu el de aceeaşi manieră, pentru că în viaţă răul făcut se plăteşte", a încheiat Ekaterina Nadolskaya.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.