Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL Directorul lăudat de UE și AMENINȚAT de administrația Fritz dă Primăria Timișoara în judecată

Vocea Timisului
Culita Chis

E din nou scandal la Primăria Timișoara. Organigrama adoptată de administrația Fritz, fără consultări, se lasă cu un nou proces. După ce sindicatul primăriei a dat municipalitatea în judecată, aceeași mutare o face și Culiță Chiș, șeful Direcției Tehnice, care prin noua organigramă rămâne fără post.

Chiș a trimis o adresă către primărie și consiliul local prin care anunță că va da în judecată cele două entități pe motiv că prin desființarea postului său i se refuză dreptul la muncă. Culiță Chiș atenționează că postul său poate fi desființat doar dacă se desființează și minim 50% din atribuțiile sale.

Aflată în plin proces de reorganizare a activității din Primăria Timișoara, în baza noii Organigrame, administrația Fritz s-a pus pe desființat direcțiile conduse de șefi din vremea administrației Robu. Unul din cei picați în dizgrația USR este Culiță Chiș, șeful Direcției Tehnice a primăriei, care a fost amenințat de viceprimarul USR Ruben Lațcău să se retragă din funcție.

Citește și: AUDIO Circ PENAL la Primăria Timișoara: director AMENINȚAT de viceprimarul USR să demisioneze, plângere la poliție

Chiș însă e departe de a fi un șef incompetent așa cum îi reproșează cei din USR. Culmea, în plin proces privind demiterea sa din funcție, UE a recomadat proiectul de Trafic Management al Timișoarei, implementat de direcția condusă de Chiș, ca unul de bune practici în România. Recomandarea apare în ghidul emis de Banca Europeană. Timișoara e dată ca exemplu de bune practici privind implementarea proiectului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.