Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL după meciul de baraj: Ionuț Popa și Laurențiu Roșu la un pas de bătaie / VIDEO

scandal

Finalul meciului dintre ACS Poli și UTA, terminat cu victoria gazdelor 2-1, a aprins spiritele la vestiare, iar Ionuț Popa și Laurențiu Roșu au fost la un pas de o încăierare. "4-5 vă dau la retur!", a strigat Ionuț Popa în timpul interviului pe care Laurențiu Roșu îl dădea la TV Dolce Sport. Reacția acestuia l-a enervat pe tehnicianul celor de la UTA.

"Respectați-ne! Cine te crezi? Crezi că mi-e frică de tine? Uită-te la el ce face! Are un comportament de copil de grădiniță", a strigat Roșu.

VIDEO AICI

Ionuț Popa a continuat să protesteze și i-a strigat lui Roșu: "Ce nu-ți convine?". Tehnicianul arădenilor a continuat seria atacurilor, la microfon: "Ce te rățoiești așa la mine?". În toată această perioadă, portarul Straton abia îl mai putea stăpâni pe Ionuț Popa, iar după finalul interviului dat de Roșu, portarul l-a oprit și pe acesta, care se îndrepta spre antrenorul lui ACS Poli. "Acest arbitru ne-a făcut praf peste tot. Cel puțin 3-4 jucători de la UTA trebuiau eliminați. Nu știu de ce nu-l recuză conducerea noastră. M-am împăcat cu Roșu, nu e nici o problemă. Am ratat enorm, că suntem fraieri. O să vedeți câte le dăm la retur! Ei au ajuns o dată la poartă, ce dracu", a spus Ionuț Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.