Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL după prima semifinală din Liga Campionilor: Jucătorii echipei PSG îl acuză pe arbitrul Bjorn Kuipers că i-a înjurat

PSG
PSG

Jucătorii echipei PSG îl acuză pe arbitrul olandez Bjorn Kuipers că i-a înjurat la meciul retur cu Manchetser City din semifinalele Ligii Campionilor, informează lefigaro.fr, potrivit news.ro.

"Un ultim lucru: vorbim întotdeauna despre respectul faţă de arbitri. El i-a spus lui Leandro Paredes. Dacă un jucător spune asta, el este suspendat pentru trei sau patru meciuri", a declarat Ander Herrera, după meci.

"Arbitrul nu l-a insultat numai pe Paredes, ci şi pe mine. Mi-a spus de două ori. Nu am spus niciodata asta. Dacă spun asta, iau 10 meciuri! Şi ei îşi permit... Vorbesc mult cu arbitrii, dar nu am spus niciodată ", a declarat şi Marco Verratti.

Italianul a ţinut să precizeze că "nu este vina arbitrului” dacă Paris Saint-Germain a nu a ajuns în finala Ligii Campionilor, la un an după cea jucată la Lisabona şi pierdută cu Bayern Munchen, scor 0-1.

"Nu pun eliminarea pe probleme de arbitraj. Dar au existat multe situaţii care nu au fost foarte bine gestionate", a adăugat el.

Antrenorul Mauricio Pochettino a declarat că nu a auzit cuvintele urâte spuse de arbitru: "Insultele arbitrului? Trebuie să-i crezi pe Marco şi Ander, dar nu suntem în finală... Nu am auzit nimic. Dar dacă arbitrul a spus ceva, trebuie efectuată o anchetă. Dar aceasta nu este în niciun caz o scuză. Cel mai important lucru este că nu suntem în finală şi suntem foarte trişti. Poate că trebuie vorbit cu UEFA."

Însă directorul sportiv Leonardo afirmă că există imagini care îl incriminează pe arbitru.

"Am vorbit despre asta în vestiar. Este clar, aţi văzut filmările, este atât de clar încât nici nu trebuie să comentez", a spus Leonardo, la RMC Sport.

Deocamdată, nicio înregistrare video nu îl poate acuza pe arbitrul olandez, în vârstă de 48 de ani.

Formaţia engleză Manchester City s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa franceză PSG, în meciul retur al semifinalelor. În tur, tot City s-a impus, cu 2-1. Parizienii, finalişti ai ediţiei precedente, au terminat şi manşa a doua în zece jucători, după eliminarea lui Di Maria, din minutul 69, pentru un gest nesportiv.

A marcat: Mahrez '11, '63.

Cealaltă semifinală retur, Chelsea - Real Madrid, va avea loc, miercuri, de la ora 22.00. În prima manşă, la Madrid, scorul a fost egal, 1-1.

Finala va avea loc la 29 mai, la Istanbul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.