Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal după Revelionul de la TVR: Membră CNA acuză un 'spectacol grotesc' și instigarea la nerespectarea regulilor anti-COVID

tvr

Dorina Rusu, membră în Consiliul Național al Audiovizualului, s-a autosesizat după „spectacolul grotesc” oferit de TVR în noaptea de Revelion și acuză televiziunea publică de instigare la nerespectarea regulilor de protecție anti-coronavirus”, potrivit Hotnews.

Citește și: Dana Budeanu a ales Fătălăul Anului 2020

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului”, afirmă Dorina Rusu, într-un comunicat difuzat sâmbătă, după ce televiziunea națională a ales să difuzeze în noaptea de Anul Nou emisiunea „Revelion la mine acas’”, filmată în barul deținut de Mugur Mihăescu în Centrul Vechi. Printre invitați s-a numărat și Dan Bittman, care în această toamnă a acuzat autoritățile că au „scos din burtă” numărul de victime provocate de Covid-19.

Dorina Rusu spune că, în emisiunea TVR, „nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor”.

„TVR şi-a abandonat misiunea publică”, mai spune Dorina Rusu.

Potrivit paginademedia.ro, înțelegerile încheiate de TVR cu Vacanța Mare însumează aproape 50.000 de euro.

Programul TVR anunțat pentru Revelion a fost:

  • De la 23:00, TVR a difuzat un "Revelion la mine acasă", o petrecere organizată în curtea casei lui Mugur Mihăescu, la care vor participa Radu Pietreanu, Dan Bittman şi alţi actori sau cântăreţi, precum şi un trupă formată din două gemene talentate. Scris şi regizat de Mugur Mihăiescu, programul "Revelion la mine acasă" vine cu "un divertisment care, în condiţiile pe care toţi le traversăm, să ofere privitorilor sentimentul că toţi suntem la fel de afectaţi de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, indiferent de statutul de vedetă sau cel de simplu spectator", a explicat gazda emisiunii.
  • De la ora 0:50 urmează "Revelion de tot râsul". Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, Cristi Poe, Cristina Strecopitov şi Vlad Gălăţianu sunt protagoniştii unui show incendiar de comedie care va prezenta perspectiva românească asupra trecerii dintre ani prin momente spumoase de stand-up comedy, parodie muzicală, poezie comică sau magie.
  • Ce-ar fi noaptea de Revelion fără muzică de petrecere? De la ora 2:08 sunt difuzate cântece de petrecere, în emisiunea "Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!".  Şlagăre de ieri şi de azi vor fi interpretate de Constantin Lătăreţu, Mioara Velicu, Ion Ghiţulescu, Alexandru Mica, Gheorghe Gheorghe, Cristina Turcu Preda, Corina Dragomir, Valentin Grigorescu, Claudia Torop, Lucica Păltineanu, Nicolae Datcu, Andra Matei, Daniel Trifu şi Gheorghiţa Nicolae. Solişti instrumentişti: Georgiana Pană (nai), Theodor Pană (vioară), Marian Pană (vioară), Petrică Pană (vioară), George Udilă (clarinet), Nelu Radu (ţambal).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.