Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL Ilie Năstase A ÎNTRERUPT meciul de tenis Sorana Cârstea - Johanna Konta / VIDEO UPDATE

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

UPDATE În timp ce era evacuat din arenă, Ilie Năstase a trecut prin fața jurnaliștilor britanici, cărora le-a transmis că sunt "proști" și a insultat-o pe Eleanor Crooks, corespondentul Press Association Sport tennis la FED Cup, căraie i-a transmis că e "urâtă și proastă".

 

Jurnalista îl filma pe Năstase și cei doi au intrat într-un schimb de replici foarte agresiv.

Năstase: "Ești urâtă și proastă, de ce mă filmezi pe mine?

Crooks: "Asta e meseria mea"

Năstase: "Tu n-ai nicio meserie, ești o proastă!"

Năstase a devenit apoi violent, lovind microfoanele cu mâne și a fost oprit cu greu să nu o bată pe jurnalista britanică. "Voi englezii credeți că puteți să faceți orice!", a mai strigat fostul tenisman.

UPDATE Căpitanul echipei de FED Cup a României a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu personale aflate pe banca Marii Britanii.

Meciul a fost întrerupt pentru limbaj ofensator, conform verdictului oficial. Reporterii Gazetei aflați la arena din Mamaia susțin că Ilie Năstase a întrebat-o pe arbitra de scaun "What's your fucking problem?" - "Care dracu' e problema ta?" și i-a transmis că "nu mă înveți tu pe mine tenis".

Încercând să ia apărarea publicului român, căpitanul nejucător al României a mai spus: "Normal că vorbesc, nu suntem la operă aici!".

Mai mult decât atât, acesta le-a adresat injurii Johannei Konta și unei antrenoare britanice, cărora li s-a adresat cu apelativul "you fucking bitch" (n.r. "c***a dracului").

În momentul în care s-a întrerupt jocul, arbitrul și britanicii spun că Ilie Năstase ar fi zis ceva nepotrivit. Dar Johanna a început să plângă mai tarziu. Probabil suntem considerați o națiune mică, dar nu vom lăsa capul plecat", a fost reacția președintelui FRT, George Cosac.

UPDATE Meciul a fost reluat.

UPDATE Ilie Năstase a fost trimis la vestiare pentru că i-a fi spus ceva arbitrului de scaun, decizia fiind luată şi de arbitrul principal.Locul lui a fost luat de Monica Niculescu.

UPDATE Johanna Konta a izbucnit în lacrimi și nu a mai putut continua meciul. Johanna Konta a părăsit terenul, după ce, deranjată de ceva ce i s-ar fi spus din tribune, a izbucnit în plâns. Simona Halep a făcut imediat apel la calm și la o comportare civilizată.

E scandal al Mamaia! Ilie Năstase a protestat în timpul meciului dintre Sorana Cârstea și Johanna Konta și a fost eliminat de arbitrul de scaun. Năstase a fost evacuat din arenă.

La 2-1 pentru Sorana Cîrstea în cel de-al doilea set, Ilie Năstase a fost eliminat de pe bancă și nu a fost lăsat să rămână nici măcar în tribună, fiind escortat în afara arenei de oamenii de ordine.

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

"Ilie, o trimitem pe Monica, altfel ne scoate de pe teren", a strigat, din tribună, Alina Tecșor, care a fost căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, înainte ca funcția să fie preluată de Ilie Năstase.

Din câte se pare, ar fi fost vorba de comentarii la adresa arbitrului de scaun, după un schimb mai lung, în timpul căruia căpitanul nejucător al României ar fi vorbit în mai multe rânduri. De asemenea, a luat și apărarea publicului, acuzat de asemenea de atitudine nesportivă. "Normal că vorbesc, nu suntem la operă!", a spus Năstase, pe un ton nemulțumit.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

După scoaterea din arenă a lui Ilie Năstase, s-a mai jucat un game, înainte ca Johanna Konta să izbucnească în lacrimi. La intervenția arbitrului principal, jocul a fost din nou oprit, iar Simona Halep, din tribună, a făcut un anunț la stația de amplificare a arenei: "În numele echipei, vă rugăm nu mai înjurați, vorbiți frumos, pentru că o să ne descalifice și nu mai putem să facem nimic. Trebuie să respectăm, să avem fair-play și să jucăm... Este doar un meci de tenis și meciul se joacă pe teren. Vă rog frumos să respectați ambele jucătoare și bineînțeles echipa adversă. Vă rog mult", a spus Simona Halep, la microfon".

Citește și: Un rus și i-a gravat pe dinți pe Donald Trump și Vladimir Putin: Câți bani a dat / FOTO

Motivul oficial pentru întreruperea meciului a fost limbaj ofensator.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.