Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens după finala campionatului la handbal masculin: Ce s-a mai aflat

captura Dolce Sport
Dinamo CSM Bucuresti scandal

CSM București a făcut un protest oficial la Federația Română de Handbal prin care acuză faptul că în ultimele secunde ale partidei, Dinamo București a jucat cu un om mai mult pe teren! Alb-roșiii aveau doi eliminați, pe iranianul Musavi și pe croatul Vrankovici, și cu toate acestea au jucat cu 6 handbaliști pe teren și nu cu 5 cum era regulamentar!

Bomba a venit însă din tabăra dinamovistă. Campionii aduc și dovezi. Conform foii oficiale a meciului, în minutul 58.28, CSM București a primit două sancțiuni. Antrenorul Zvonko Sundovski a văzut o eliminare de două minute, iar Bogdan Vasiliu, oficial C, șeful secției de handbal de la CSM, a primit cartonașul roșu, pentru că l-a bruscat pe observaotorul partidei, Walter Dăncescu. Au fost exact evenimentele care au avut loc după ce Alin Roșu a plecat vijelios pe extrema stânga, Liviu Mironescu s-a interpus și a fost eliminat. CSM a primit aruncare de la 7 metri. Scorul era atunci 17-19, conform gsp.ro.

Conform foii oficiale de joc, CSM ar fi trebuit din acel moment să joace cu doi oameni mai puțin pe teren, dar înregistrările meciului nu arată acest lucru. Vicecampioana României a evoluat până la final cu doar un jucător în minus! Și așa a și marcat nu mai puțin de trei goluri până la final! "Să se uite toți în foaia de joc, că nu a făcut-o Dinamo! Să vadă care a fost echipa care a jucat prima dată cu un om în plus pe teren. Noi am făcut-o câteva secunde și nu am marcat, ei au jucat un minut și jumătate și au înscris de trei ori în tot acest timp", au spus oficialii dinamoviști.

CSM-Dinamo s-a terminat egal 20-20, la finalul celor 60 de minute, și s-a trecut la executarea loviturilor de la 7 metri. Dinamo a câștigat cu 4-3 și a cucerit un nou titlu de campioană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.