Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL imens după incendiul din Bamboo: 'NU avea autorizaţie de funcţionare'

libertatea.ro
incendiu Bamboo 4

Ies la iveală amănunte uluitoare după incendiul din clubul de fiţe Bamboo în urma căruia zeci de persoane au fost rînite. Deşi avocații clubului au dat asigurări în această dimineață că a fost respectată toată legislația în vigoare, se pare că nu este aşa. Viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu a făcut anunţul şocant.

Citeşte şi: De ce a ARS Clubul Bamboo: Martorii oculari au spus totul

Bamboo nu avea autorizație de funcționare. „Clubul nu avea autorizație de funcționare, pentru că nu avea autorizație de construire recepționată. Au fost suspendați, dar era o suspendare scriptică, pe hârtie, pentru că Primăria nu are competențe. Când activitatea este suspendată, ANAF trebuie să confiște toate încasările pe perioada suspendării. Aveau însă un plan de acțiune la incendiu, avizat de ISU. Nu erau acte complete, ce aveam noi la primărie. Cred că clubul a funcționat cu bunăvoința autorităților locale din Sectorul 2, știu că primăria făcea tot felul de activități acolo, în trecut”, a declarat vicerprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, anunţă libertatea.ro.

Citeşte şi: Primele mărturii din clubul Bamboo: 'Au fost artificii înăuntru'

”Au fost amendați anul trecut, și ar fi fost amendați și anul acesta, pentru lista autorizațiilor. Nu aveau avizul ISU în totalitate, e nevoie de mult mai multe acte, cu doar planul de acțiune la incendiu”, a mai spus Popescu. El a explicat că nu a fost făcută o recepție a clădirii, după lucrările făcute anul trecut. Clubul are o capacitate de 5.000 de locuri.

Vezi şi: Incendiu puternic în clubul Bamboo cu zeci de victime: S-a declanşat PLANUL ROŞU / VIDEO / UPDATE

În replică, avocatul administratorilor clubului, Dumitru Bădrăgan l-a contrazis pe viceprimar. "Exista autorizaţie. O să punem la dispoziţie aceste acte la dispoziţia mass-media şi a organelor de anchetă.", a declarat avocatul clubului la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.