Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens după şocul de pe stadionul Dinamo: Se cer dosare penale

www.prosport.ro

Decesul lui Patrick Ekeng a pornit o avalanșă de acuze din partea lui Dumitru Costin, secretarul general al Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN).

"Regulamentele sportive sunt foarte slab scrise. Ar trebui deschise dosare penale unor indivizi care au mimat că fac ceea ce trebuia să facă. Cu tot respectul pentru clubul Dinamo, cred că ar fi trebuit să verifice la unghie tot ce s-a întâmplat cu serviciile de sănătate la acest meci. Ar trebui să se amâne finala Cupei României", a declarat Dumitru Costin la dolcesport.

Citeşte şi: După Cătălin Hâldan, un alt jucător al lui Dinamo moare pe teren: Ekeng a încetat din viaţă / VIDEO

Şi asta nu e tot. Imediat după tragedie, mai mulţi suporteri dinamovişti au vorbit cu un medic de la Floreasca prezent la spital, iar acesta a dezvăluit: "La noi a fost şi Vrăbioru. Va fi iureş în zilele următoare pentru că ambulanţa nu avea dotări", anunţă gsp.ro. Ştefan Vrăbioru, fostul jucător al Astrei, a murit în 1999 şi a fost adus tot la Floreasca, dar nici atunci ambulanţa nu era dotată corespunzător.

Vineri seară , Ekeng s-a prăbuşit pe gazon şi au trecut peste două minute până când fotbalistul a fost urcat în ambulanţă. S-a efectuat doar masaj cardiac până când a ajuns la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.