Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal IMENS în cazul Caracal - DIICOT cere sancționarea avocatei familiei Melencu

breaking news stiripesurse.ro

Scandal uriaș în cazul Caracal! DIICOT a cerut printr-o adresă Baroului Timiș sancționarea avocatei familiei Melencu, Carmen Obârșanu. În replică, avocata se apără spunând că toate acuzațiile aduse de procurori în adresa respectivă nu sunt adevărate.

DIICOT a cerut sancționarea avocatei Carmen Obârșanu pe motiv că aceasta a avut o conduită neprofesională la telefon și un limbaj neadecvat în momentul în care un ofițer de poliție judiciară ar fi avut o discuție telefonică cu aceasta, anunță Antena3. Potrivit sursei citate, DIICOT i-a cerut avocatei să pună la dispoziție contractul de asistență judiciară încheiat cu familia Melencu.

Carmen Obârșanu susține că legea nu o obligă să depună la dosar copie după acel contract de reprezentanță și că a depus o împuternicire.

„Doamna Melencu a fost sunată și întrebată în ce condiții mă aflam la DIICOT. Dânsa a spus că sunt un avocat angajat. După o oră, mă sună un agent de poliție de la București și m-a întrebat dacă familia Melencu a renunțat la dl Tudorel. I-am spus că nu. Mi-a spus că dl procuror solicită de la dvs contractul de asistență juridică. Nu se depune contractul de asistență juridică. În ziua următoare, „dvs să prezentați contractul de asistență juridică”. „Domnule, nu se prezintă acest contract, eu îl voi aduce în original”. Nu a fost de acord, că nu vrea dl procuror Todoran. Și atunci i-am dat o replică corectă: „De unde știe asemenea procedură dl procuror?” Polițistul a încheiat un proces-verbal cu lucruri neadevărate, le înmânează conducerii DIICOT și vineri când am ajuns să studiez dosarul nu mi s-a spus nimic, dar s-a depus adresă către barou”, a povestit avocata, într-o intervenție la Antena3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.