Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL imens în PNL: Doi lideri de partid se ceartă pe Facebook pe tema protestatarilor

PNL

E din nou scandal în PNL. După adunarea cu scandal din week-end când s-a decis ca alegerile pentru conducerea partidului să se desfăşoare abia în iunie, cearta a continuat pe facebook. Propunerea lui Ovidiu Raeţchi de a-i invita pe protestatarii de la manifestaţiile anti graţiere să intre în PNL l-a scos din minţi pe Mihai Voicu.

Citeşte şi: Măsuri fără precedent pentru bucureşteni: Ce a anunţat primarul Gabriela Firea

Acesta l-a atacat dur pe Raeţchi tot online. Şi soţia lui Voicu a 'intrat în horă'. Raeţchi a fost primul care a ieşit la rampă. "Marea șansă pentru revigorarea PNL este capacitatea de a aduce alături de noi tinerii implicați civic în aceste zile. Inclusiv asumându-ne erorile din trecut. PNL este marele partid al dreptei.", a scris Raeţchi pe reţeaua de socializare.

Voicu 'a sărit ca ars'. Nu doar Raeţchi a fost pe lista neagră a acestuia, dar şi Dacian Cioloş. " Am multe de spus despre Partidul Național Liberal. Voi spune multe, pentru că am acest drept. Sunt membru al acestui partid din 7 ianuarie 1990 fără întrerupere și îmi pasă. Astăzi însă mă voi referi doar la soluțiile miraculoase din "afară". S-a făcut apel la soluția miraculoasă Dacian Cioloș și acesta și - a bătut joc de noi în campania electorală.

Citeşte şi: DOLIU în PNL: Un cunoscut lider și-a găsit SFÂRȘITUL într-un mod ȘOCANT

Am căutat obsesiv "oameni noi" pe listele parlamentare, dar prin "noi" am înțeles din afara partidului, prieteni de familie sau orice alt criteriu, ignorând resursele propriului partid, munca și expertiza unor oameni care au muncit pentru șefi și șefuleți care s-au considerat eterni și au tratat listele parlamentare ca pe o listă de invitați la nuntă. Aflăm acum că trebuie să promovăm în partid "tinerii din stradă". Dar tinerii din partid când pot fi promovați? Sau nu ne putem uita la ei de la înălțimea locului de deputat căpătat pe criterii democratico-impuse? Abia aștept ca toți teoreticienii înnoirii civico-cioloşiste să se confrunte cu membrii simpli, lipitorii de afișe de la tineretul pe care îl ignoră, la alegerile din partid. Pentru că atunci nimeni nu-i va mai putea pune pe ochi frumoși pe vreo listă.", a tunat Voicu.

Citeşte şi: Unde a apărut, după o lună, Sebastian Ghiță / FOTO

Nici soţia lui Voicu nu s-a lăsat mai prejos. " Cand faci propuneri in afara partidului poate ar trebui sa te uiti si ce ai la tine in casa..si poate colegul Ovidiu Alexandru Raetchi, cu umilinta si respect, sa se indrepte si spre tinerii sai colegi din partid. Poate si aceia care i-au facut campanie merita macar o urma de atentie.

Cu siguranta orice partid are nevoie constant de forte proaspete. PNL a fost intotdeauna un partid deschis si am increderea ca asa va ramane. Dar sa nu uitam sa ii pomenim si pe cei care au fost, sunt si vor fi alaturi de partid in toate campaniile, care au profesii si cariere si care au fost omisi in a fi promovati.", a spus Claudia Benchescu.

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.