Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în ALDE, din cauza celui mai bogat membru: A făcut NON-COMBAT la prezidențiale și a fost DEMIS

ALDE
ALDE sigla

Cel mai bogat politician din ALDE, Ion Iordache, fost primar PDL în Turceni, a rămas fără postul de președinte al filialei din Gorj. Biroul Politic teritorial al ALDE Gorj a fost dizolvat ca urmare a neimplicării şi a organizării defectuoase a campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, informează un comunicat de presă postat miercuri pe site-ul formaţiunii.

Potrivit sursei citate, decizia luată vine şi ca urmare a lipsei de implicare şi organizare a preşedintelui filialei ALDE Gorj, Ion Iordache, în ultimele 4 luni de zile.

Citește și: Banca Națională a României trage semnalul de alarmă- Ce se întâmplă cu pensiile

"Ca urmare a neimplicării şi a organizării defectuoase a campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale şi a nesusţinerii candidatului Mircea Diaconu, conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a decis dizolvarea Biroului Politic teritorial al ALDE Gorj. Decizia luată de conducerea ALDE vine şi ca urmare a lipsei de implicare şi organizare a preşedintelui filialei ALDE Gorj, Ion Iordache, în ultimele 4 luni de zile", se precizează în comunicatul de presă.

Aceeaşi sursă afirmă că, în cadrul primei şedinţe a Biroului politic executiv al ALDE, va fi propus un Birou politic teritorial interimar şi un preşedinte interimar la filiala ALDE Gorj.

Citește și: Marcel Ciolacu îl liniștește pe Ludovic Orban: Încă nu e pericol să fie demis prin moțiune

Ion Iordache a devenit preşedintele ALDE Gorj la sfârşitul anului 2018. Iordache reușise, în Gorj, să o atragă de partea alde și pe Cristina Cilibiu, primar PSD al Turceniului. Deși încă este membră a PSD, aceasta a făcut campanie pentru ALDE în ultimele luni, mai ales la europarlamentare.

Ion Iordache este, în acest moment, unul dintre cei mai bogați afaceriști din Gorj, având afaceri în domeniul construcțiilor și deținând mari suprafețe agricole și forestiere pe raza mai multor comune.

Citește și: Mihai Fifor șterge pe jos cu Florin Cîțu:’Ne arată cât de prost pregătit este’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.