Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Anglia: Un star de la campioana Leicester a fost ARESTAT - FOTO

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Ahmed Musa, fotbalistul lui Leicester City, a fost arestat dupa ce ar fi agresat-o pe sotia sa, Jamila. Internationalul nigerian in varsta de 24 de ani a fost saltat chiar din locuinta sa in valoare de 850.000 de lire sterline din Countesthorpe, Leicestershire, la cateva ore dupa meciul castigat cu 2-0 impotriva Sunderland.

Politia a inregistrat o plangere de abuz domestic impotriva jucatorului din Premier League care costa nu mai putin de 16,6 milioane de lire sterline. Barbatul a fost arestat miercuri, imediat dupa ce a ajuns acasa, iar la scurt timp a fost eliberat.

Citeste si: Românii AU CUCERIT Croația: Au CURS medaliile la Europenele de haltere

“Un barbat in varsta de 24 de ani a fost arestat ieri dimineata in locuinta sa din apropiere de Leicester cu suspiciunea de lovire si alte violente”, a spus purtatorul de cuvant al politiei din Leicestershire, potrivit Stirileprotv.ro.

“Ahmed este un baiat de treaba. Intotdeauna are un zambet prietenos. Nu stiu nimic despre viata lui privata”, a povestit un vecin. Un alt vecin a spus: “Niciodata nu am auzit zgomot venind din locuinta lor. Nu stiu de ce a fost chemata politia”.

Se pare ca Musa ar fi fost suparat pentru ca nu fost inclus in lotul pentru meciul cu Sunderland, pentru ca nu se afla in gratiile noului manager, Craig Shakespeare.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.