Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în coaliție la Sectorul 1. Adriana Mihaela Georgescu (PNL): 'Un parteneriat înseamnă respect reciproc, dialog, transparență'

Radu Pop
Adriana Mihaela Georgescu

Ședința de ieri a Consiliului Local al Sectorului 1, cel mai bogat sector al Capitalei, dar și cu foarte mari probleme, finalizată aproape de miezul nopții, după multe ore de discuții, s-a lăsat cu exprimarea publică a tuturor nemulțumirilor existente între partenerii de coaliție.

Fostă consilier în cadrul Consiliului Local al Sectorului 1, în mandatul trecut, și o foarte bună cunoscătoare a problemelor comunității, liberala Adriana Georgescu se alătură valului de reproșuri și acuză partenerii de coaliție de la Sectorul 1 de inechitate, de lipsă de respect și atitudine dictatorială, într-o postare pe pagina persdonală de Facebook.

„Partidul Național Liberal știe să facă echipă și a arătat acest lucru susținându-și partenerii în alegerile locale pentru Sectorul 1 cu dorința de a aduce schimbarea, bunăstarea și onestitatea în comunitate.

Un parteneriat înseamnă respect reciproc, dialog, transparență, muncă în echipă și colaborare în interesul cetățenilor, care așteaptă de la noi, cei care îi reprezentăm, rezolvarea problemelor lor.

Însă, nu putem și nu vom negocia niciodată principii. Rămânem devotați cetățenilor și continuăm să abordăm constructiv și cu profesionalism fiecare problemă”, se arată în postarea Adrianei Mihaela Georgescu.

Adriana Mihaela Georgescu, ploieșteancă, la origini, este membru PNL din anul 2000, avocat de profesie, cu o vastă experiență în administrația publică centrală, cu specializare pe domeniile economie, transporturi, infrastructură și comunicații.

Fost consilier onorific al secretarului de stat Dragoș Preda, în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, a candidat la Camera Deputaților, în alegerile din 6 decembrie, contribuind la promovarea doctrinei liberale și a programului liberal de dezvoltare și modernizare a României.

Pe linie politică, este secretar general adjunct al filialei PNL București Sector 1 și secretar regional al Organizației de femei liberale, Regiunea București și Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.