Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în direct la TV între Ion Caramitru și ministrul Culturii: contre acide între cei doi

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ion Caramitru

Ion Caramitru, directorul Teatrului Național București, și ministrul Culturii, Daniel Breaz, au avut un schimb de replici, în direct la emisiunea România 9, de la TVR. De săptămâni bune, cei doi ies cu declarații acide, după ce instituția de cultură a rămas fără bani pentru personalul tehnic. Instituția ar avea nevoie de două milioane de lei pentru a putea pune în scenă, în continuare, spectacole.

"Sunt un om deschis dialogului și chiar nu am înțeles motivele pentru care, duminică, dumneavoastră ați scos în piață acei actori. Nu înțeleg, prin dialog puteam rezolva toate aceste lucruri. N-am închis ușa biroului, n-am închis ușa ministeruluii", i-a reproșat ministrul lui Ion Caramitru.

La rândul său, actorul și directorul Teatrului Național i-a replicat: "Nu eu am chemat actorii în Piața Victoriei. A fost, culmea culmilor... Eu m-am dus în Piața Victoriei ca să mă alătur colegilor actori, care au făcut această convocare. Convocare care a fost făcută de domnul Manole, de domnul Călin și de alți colegi de-ai lor. Pe aceeași temă, pentru că și ei sunt frustrați de această lipsă de personal. Eu m-am dus cu managerii toți și am făcut ceea ce trebuia să fac."

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.