Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în direct la TV între Ionuț Moșteanu și Robert Sighiartău: s-au certat ca la ușa cortului

mosteanu sighiartau

Disputa politică dintre PNL și USR-PLUS atinge cote maxime. Liderul deputaților USR-PLUS, Ionuț Moșteanu și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, s-au certat, în direct la Antena 3, cei doi lansându-și acuzații reciproce.

Iată dialogul dintre Sighiartău și Moșteanu:

”Sighiartău: Această decizie de a nu-l accepta pe premierul PNL este o decizie împotriva prmeierului PNL.  USR-PLUS, nu mai dorește, prin această decizie pe care o ia o guvernare cu PNL.

Moșteanu: Am spus foarte clar: noi nu-l mai susținem pe Florin Cîțu. Să îl înlăture pe Florin Cîțu și în trei zile vom avea un nou Guvern, vom continua la fel ca în decembrie.

Sighiartău: Noi nu putem condiționa o persoană de la USR sau PLUS, în funcție de cine câștigă la Congresul lor din 2 octombrie. În momentul în care acceptți o guvernare cu un partid, accepți și premierul acelui partid. Voi în decembrie ați spus că un premier nu este bun, că altul este bun și peste 5 luni veți zice altceva. Sunteți infantili! Nu se poate așa ceva.

Moșteanu: Un premier care utilizează fonduri guvernamentale pentru a-și asigura voturile în competiția internă. Un premier care nu respectă partenerul, care remaniază un ministru fără a-și informa partenerul.

Sighiartău: Remanierea lui Stelian Ion a fost susținută de PNL, a fost o decizie a întregului PNL.

Moșteanu: Să înțeleagă cei de la PNL, că o spun pentru a zecea mia oară, să înțeleagă că au foarte mulți oameni experimentați, oameni care pot îndeplini funcția de premier.

Sighiartău: Concluzia este că cei de la USR-PLUS trebuie să înțeleagă că nu pot impune unui partid ce oameni își susține în funcție. Ei nu mai doresc să guverneze cu PNL, asta este clar! ”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.