Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în FIEFUL lui Marian Oprișan, după ce o persoană din conducerea Spitalului Județean s-a îmbolnăvit de COVID-19

marian oprisan

Este scandal în fieful lui Marian Oprișan,  după ce o persoană din conducerea spitalului din Focșani s-a infectat cu COVID-19. Reprezentanții conducerii filialei PNL au solicitat înlocuirea conducerii Spitalului Județean din Focșani cu personal militar, anunță Mediafax.

Citește și: BÂLBELE continuă: Raed Arafat și Alexandru Rafila SE CONTRAZIC privind protecția oferită de măști împotriva coronavirusului

Una dintre persoanele din conducerea Spitalului Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19. Imediat, conducerea PNL Vrancea a trimis un comunicat de presă prin care a cerut înlocuirea conducerii Spitalului Județean cu personal militar.

De asemenea, în comunicat se vorbește despre președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, acesta fiind acuzat că face presiuni astfel încât să fie păstrați actualii șefi ai spitalulului.

„Constatăm, așadar, că baronul Oprișan creează panică și tot felul de presiuni mediatice prin diverse amenințări, ceea ce demonstrează că nu realizează pe ce lume trăiește și ce se întâmplă cu adevărat în aceste clipe la Spitalul Județean Focșani, acolo unde 9 cadre medicale sunt infectate cu COVID-19, iar alte câteva zeci sunt suspecte. Ce vrea Oprișan? Să tăcem pentru ca Vrancea să ajungă Suceava 2?? (...) În aceste zile, trebuie să vorbim despre oameni și despre sănătatea lor, de protecția lor. Tocmai de aceea cerem, încă o dată, autorităților responsabile, desemnarea unei conduceri militare la Spitalul Județean din Focșani, pentru că unitatea spitalicească trebuie să fie condusă cu responsabilitate în perioada care va urma”, a declarat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan a răspuns tot prin intermediul unui comunicat de presă acuzându-i pe liberali că au încălcat legea atunci când au dezvăluit informații despre starea de sănătate a persoanei din conducerea spitalului. Liderul PSD Vrancea susține că respectivul s-a infectat în timp ce lucra în spital și că nu se poate vorbi despre înlocuirea acestuia.

„Călcând în picioare legislația privind secretul medical, un senator PNL a comis o infracțiune când a dat publicității faptul că directorul Spitalului Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani a fost diagnosticat pozitiv COVID-19. O infracțiune pentru care sper că va răspunde penal, așa cum ar fi normal într-un stat de drept. Dar, pentru că nu era suficientă o infracțiune au continuat cu ticăloșenia, cerându-i demisia celui care s-a infestat mergând la muncă pentru a lupta cu epidemia de coronavirus (...) Au cerut demisia acestui om înainte de izbucnirea epidemiei, i-au cerut demisia în plină epidemie și îi cer demisia și acum, când omul s-a infectat muncind pentru binele comunității”, a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

Potrivit raportărilor oficiale, șapte cadre medicale de la Spitalul Județean Sf. Pantelimon” Focșani sunt infectate cu virusul COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.