Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în fotbal: Directorul clubului Wimbledon demisionează în urma comentariilor sexiste

demisie

Directorul general al clubului englez de fotbal Wimbledon, Danny Macklin, a demisionat după dezvăluirea unor comentarii sexiste şi abuzive la adresa unei colege de muncă, transmite EFE.

Macklin a fost înregistrat de un microfon ascuns în biroul său, insultând-o pe Rebecca Markham, directorul serviciilor de asistenţă şi ticketing, numind-o ''curvă'' şi spunând că ar vrea să o omoare, conform Agerpres.

Microfonul a fost instalat acolo de Matthew Wells, un veteran de război care lucrează la club ca şef al securităţii, iar înregistrările au fost publicate în ziarul britanic The Times în această săptămână. În iunie, Macklin şi Markham au apărut împreună într-o campanie promovată de club pentru combaterea rasismului, iar în ianuarie, directorul le-a cerut fanilor să oprească scandările sexiste din tribune.

Wimbledon a anunţat plecarea lui Macklin la începutul lunii, dar nu a comentat motivele, care au fost acum expuse de către The Times. Clubul, care ocupă locul opt în divizia a patra engleză, a publicat marţi o declaraţie în care condamnă comentariile directorului său.

''Wimbledon încearcă să fie un club responsabil, incluziv şi modern. Prin urmare, avem obligaţia de a acţiona în mod corespunzător şi de a fi un exemplu. Acest comportament nu este tolerabil şi nu este reprezentativ pentru cultura noastră. Odată ce am fost conştienţi de această problemă, am acţionat în conformitate cu responsabilităţile şi valorile noastre pentru a o rezolva. Din motive juridice, nu putem comenta mai departe'', se precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.