Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în fotbal: Robert Stănici, sancționat dur pentru comportament rasist împotriva lui Dawa

ghete fotbal

Fotbalistul Robert Stănici, jucătorul echipei de liga a treia CSM Cetatea Turnu Măgurele, a fost sancţionat drastic, luni, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, cu o suspendare de şase jocuri şi amendat cu 15.000 de lei, pentru manifestare rasistă la adresa fundaşului camerunez Joyskim Dawa (FCSB).

''Admite sesizarea Secretarului General al FRF. În temeiul art. 52.1.a din RD al FRF, jucătorul Stănici Robert este sancţionat cu măsura suspendării pentru 4 jocuri şi penalitate sportivă de 4.000 lei. În temeiul art. 54.1 din RD al FRF, jucătorul Stănici Robert este sancţionat cu măsura suspendării pentru 6 (şase) jocuri şi penalitate sportivă de 15.000 lei. În temeiul art. 45 din RD al FRF, jucătorul Stănici Robert va executa sancţiunea de 6 (şase) jocuri şi penalitate sportivă de 15.000 lei'', se arată în decizia publicată pe site-ul FRF, potrivit Agerpres.

Joyskim Dawa a primit mai multe insulte rasiste pe reţelele de socializare după meciul cu FC Hermannstadt din luna septembrie.

Fundaşul camerunez Joyskim Dawa a publicat pe o pagină de socializare insultele rasiste primite din partea unor suporteri ai echipei bucureştene, nemulţumiţi de faptul că a comis un fault din postura de ultima apărător asupra lui Cristian Neguţ, de la AFC Hermannstadt, fiind eliminat. În urma acelei faze echipa sibiană a stabilit scorul final de 2-2. Între cei care au postat insulte s-a numărat şi Stănici.

"Greşeala este parte din fotbal, dar nimeni nu poate să mă insulte pentru culoarea pielii. Puteţi fi dezamăgiţi, dar nu rasişti. Apropo, banii pe care îi jucaţi la pariuri nu sunt responsabilitatea mea. Sunt plătit să joc fotbal, nu să vă îmbogăţesc pe voi. Mulţumesc", a fost mesajul lui Dawa către suporteri pe o pagină de socializare.

FCSB a terminat la egalitate cu FC Hermannstadt, scor 2-2 (1-1), pe 21 septembrie, pe Stadionul Municipal din Sibiu, într-un meci restant din etapa a 5-a a Superligii de fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.