Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloş: Se cere demisia unui ministru / VIDEO

demisie

Un nou scandal în guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloş. Totul a pornit de la strângerea banilor pentru "Cuminţenia Pământului". Clipul publicitar pentru strângerea banilor pentru ca Opera lui Brâncuşi să ajungă acasă a stârnit un adevărat război. Din cauza unor imagini apărute în acesta s-a ajuns la o cerere de demisie.

Citeşte şi: Rompetrol precizează că incendiul de la Petromidia nu a fost urmat de o explozie

Jurnalistul Marius Ghilezan îi cere demisia Corinei Şuteu, titulara de la Cultură pentru că în clip apar soldaţi sovietici, dar şi dictatorul Stalin.

Citeşte şi: Se cere audierea lui Cătălin Tolontan la DIICOT

"Cineva din guvern trebuie să răspundă cu capul pentru hidoşenia de clip publicitar "Cuminţenia pământului - ultimul tren," în care apar Stalin şi soldaţii sovietici. Vă imaginaţi vreun guvern din lume care să cauţioneze vreun film publicitar cu Musollini sau Hitler? Asta e mai de tot ca poneiul roz cu zvastica. Oare de ce Felix Tătar (owner GMP), firma care realizează pro-bono campania pentru "Cuminţenia pământului",a distribuit pe facebook filmul? Corina Şuteu, demisia!", a tunat Ghilezan pe facebook.

Corina Şuteu se apără şi spune că banii pentru campanie nu sunt de la Ministerul Culturii. Într-o postare pe facebook, ministrul spune tot. " În ceea ce privește campania „Cumințenia pământului – Ultimul tren“ lansată de Papaya Advertising, Ministerul Culturii face următoarele precizări:

Clipul video nu a fost finanțat de către Minister și nu face parte din campania oficială asumată de Guvernul României și coordonată de Ministerul Culturii. Drepturile de imagine asupra Cumințeniei pământului aparțin proprietarilor actuali ai lucrării lui Constantin Brâncuși. Pentru informații legate de campania oficială derulată de Ministerul Culturii, vă invităm să vizitați pagina de internet www.brancusiealmeu.ro.", a scris Şuteu.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.