Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în NBA - Baschetbalistul leton Kristaps Porzingis este acuzat de viol

minge de baschet

Baschetbalistul leton Kristaps Porzingis, în prezent la Dallas Mavericks, este acuzat că a violat o tânără în februarie 2018, atunci când evolua la New York Knicks. Reprezentanţii jucătorului neagă aceste fapte potrivit news.ro.

Faptele ar data din 7 februarie 2018, adică în noaptea ce a urmat accidentării grave al lui Porzingis (ruptură de ligament încrucişat anterior) din cauza căreia el nu evoluează nici acum. O vecină de atunci a jucătorului, în vârstă de circa 20 de ani, afirmă că fostul jucător de la New York Knicks a invitat-o la el, în imobilul comun situat în Midtown, şi a violat-o. Potrivit New York Post, o anchetă este în curs în acest caz.

New York Post notează că mărturia tinerei este considerată credibilă de către anchetatori. Ea ar fi explicat că a aşteptat un an înainte de a merge la poliţie din cauza negocierilor cu jucătorul, care i-ar fi promis 68.000 de dolari (pentru a plăti studiile fratelui ei mai mic) în schimbul tăcerii ei. Însă Porzingis nu şi-a ţinut promisiunea.

Reprezentanţii jucătorului s-au exprimat prin intermediul jurnalistului ESPN Tim McMahon, acuzând-o pe tânărp de tentativă de escrocherie. "Suntem la curent cu plângerea depusă contra cu Porzingis şi negăm aceste acuzaţii. La 20 decembrie 2018 am semnalat autorităţilor federale cererea formulată de acuzatoare. Am alertat şi NBA, care este la curent cu ancheta federală. Nu putem comenta mai mult, aşa că transmiteţi întrebările voastre către FBI sau NBA".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.