Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în orașul lui Iohannis! PSD critică partidele din CL care au majorat taxele pentru cimitir şi animale

PSD sigla

Scandal în orașul lui Iohannis! PSD critică partidele din CL care au majorat taxele pentru cimitir şi animale

PSD Sibiu critică celelalte formaţiuni politice din Consiliul Local - PNL, FDGR şi USR - care au votat majorarea unor taxe pentru animale şi cimitir.

"Un exemplu de goană după bani a celor din PNL, USR, FDGR Sibiu sunt tarifele practicate la Cimitirul Municipal. În lista de tarife găsim unele - ce este drept, sume mici -, care denotă o gândire "hapsână" a celor din Primărie. Astfel, trasul clopotului costă 2 lei, iar accesul la toaleta publică este 1 leu. Aici nu vorbim de valori, ci de principii şi de modul de abordare a serviciilor publice atunci când vine vorba despre cetăţenii care oricum plătesc deja impozite Primăriei. Măcar un tras de clopot la moartea lor să fie gratuit!", se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de PSD Sibiu.

Sibienii vor plăti mai mult şi pentru câinii scăpaţi din curţi şi cazaţi la adăpost.

Primăria Sibiu a mărit la 300 de lei, plus 15 lei pe fiecare zi de cazare, taxa pentru câinii scăpaţi din imobil. Dacă este vorba de un câine găsit a doua oară pe stradă, tariful creşte cu 50%.

"Consilierii PSD Sibiu nu au putut fi de acord cu faptul că Primăria vrea să scoată bani din orice, inclusiv din suferinţa sibienilor. În multe cazuri, când e vorba de câinii scăpaţi din curte, proprietarii sunt în vârstă. Aceştia nu îşi permit tariful practicat de Primăria Sibiu. Să înţelegem că Primăria le va interzice acestor seniori dreptul de reunire cu propriul animal? PSD s-a opus acestor taxe, pe care le considerăm aberante", a susţinut preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, Laura Barac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.