Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în partidul lui Șoșoacă: Oamenii ar pleca după ultimele decizii ale senatoarei

facebook
sosoaca teodorovici

Scandal în paritdul lui Șoșoacă: Oamenii ar pleca după ultimele decizii ale senatoarei

Plecări din partidul Dianei Șoșoacă, după ce senatoarea și-a pus soțul numărul 2 în SOS România și l-a anunțat pe Eugen Teodorovici drept propunere de premier.

Bogdan Vasile președintele filialei din Marea Britanie al SOS România și-a anunțat demisia din partidul condus de senatoarea Diana Șoșoacă, anunță r3media.ro.

El a făcut anunțul pe pagina sa de facebook și a dat de înțeles că decizia sa este legată de cooptarea în partid a fostului ministru de finanțe PSD, Eugen Orlando Teodorovici. Numai că fostul ministru al Finanțelor nu este membru al SOS România.

Teodorovici a participat la școala de vară a partidului lui Șoșoacă de la Rânca, după care senatoarea a anunțat că ar fi „cel mai bun prim ministru al României”.

„Cel mai bun finanțist al României, Eugen Teodorovici, a expus astăzi, la Școala de Vară a Partidului S.O.S. România de la Rânca, direcțiile pentru cel mai bun program de guvernare din România, și provoc orice alt partid să vină cu un program de guvernare mai bun! Toți cei prezenți au fost de acord că Eugen Teodorovici ar fi cel mai capabil prim-ministru pentru România!”, a spus Șoșoacă.

Bogdan Vasile a scris că Eugen Orlando Teodorovici face parte din „rândul elitei antiromânești de la vârful politicii post decembriste care a cocoșat neamul românesc.

Zilele acestea domnul Teodorovici este invitat de onoare al doamnei Diana Iovanovici Șoșoacă la școala de vară a partidului domniei sale”.

O altă sursă de nemulțumire este aceea că senatoarea și-a numit soțul drept „numărul 2” din partid, așa cum relatează Replica Online.

Anunțul privind numirea soțului senatoarei a apărut într-un comunicat de presă al partidului prin care S.O.S România transmitea că va organiza o școală de vară la Rânca. În programul pentru acest eveniment se precizează că Silvestru Șoșoacă ocupă funcție de prim-vicepreședinte al partidului și că va lua cuvântul în timpul cursurilor.

La școala de vară de la Rânca va participa și fostul ministru de Finanțe și fost prim-vicepreședinte PSD Eugen Orlando Teodorovici. Fostul ministru și senatoarea au fost o prezență regulată la postul de televiziune România TV în ultima perioadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.