Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în PPDD: Se cere demisia conducerii şi schimbarea numelui partidului

ppdd

După ce s-a confruntat în ultimii doi ani cu pierderea unui important număr de parlamentari, liderii PPDD îşi văd aleşii locali migrând masiv către alte partide. În acest context, unul dintre ultimii senatori rămaşi în partid adoptă o poziţie radicală: cere demisia conducerii PPDD şi schimbarea denumurii partidului.

Senatorul Ioan Iovescu va participa în această seară la şedinţa Comitetului Executiv al PPDD, unde intenţionează să-şi susţină punctul de vedere. „E o certitudine că măsurile se impuneau imediat după alegerile europarlamentare. Se pare că mergem din rău în mai rău şi nu luăm nicio măsură. Din discuţiile pe care le-am avut zilele anterioare, mi-au spus că totul este sub control. Dacă controlul ăsta e pentru dărâmarea partidului, eu nu mai pot să stau pasiv”, a declarat Iovescu, pentru stiripesurse.ro.

Senatorul reproşează conducerii PPDD eşecul protocolului cu PSD, pierderea unui mare număr de aleşi locali, dar şi rezultatele la alegerile europarlamentare. Iovescu propune ca o conducere interimară să reorganizeze partidul până la alegerile interne din 2016. Nici Dan Diaconescu nu scapă de criticile lui Iovescu. „Nu pot să spun că Dan Diaconescu este nevinovat. Nimeni nu mişcă în PPDD fără voia lui. Deci toate s-au făcut cu acordul lui. Nimeni nu-i iubeşte pe Simona Man, pe Liviu Neagu, pe Diana Voiculescu. Ăştia-s nişte no name. Nu au nicio treabă. Singurul pe care îl respectă electoratul este Dan Diaconescu. Din păcate, a stat pasiv, ca să fiu indulgent”, declară senatorul.

Adevărata schimbare radicală propusă de Iovescu se referă la denumirea partidului. În opinia acestuia, numele lui Dan Diaconescu ar trebui înlocuit cu alte cuvinte, pentru a se conserva acronimul PPDD. „În 3 octombrie, dacă - Doamne fereşte! - îl arestează, nu putem continua cu numele Dan Diaconescu. Eu oricum nu l-am agreat de la început şi i-am spus personal lui Dan Diaconescu. Soluţia pentru dezvoltarea partidului este renunţarea la nume. Mi-aş dori ca denumirea să rămână PPDD şi cei doi D să însemne Dragoste-Dreptate, pentru că dragostea este roada Duhului Sfânt. Se ştie clar că, în orice relaţie, dacă nu există dragoste, nu există nimic. Dragoste de Dumnezeu, dragoste de aproapele tău. Poate e puţin deplasată, pentru că ar duce la ideea de sex, dar eu vorbesc despre dragostea agape, despre care vorbeşte Biblia. Este şi soluţia de Dreptate-Demnitate, care e agreată de foarte mulţi, lansată de mine în 2012”, mai susţine senatorul PPDD Ioan Iovescu, într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.