Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în primăria din Târgu Jiu: Purtătoarea de cuvânt a primarului PNL a fost BĂTUTĂ - VIDEO

radioomega.com
scandal targu jiu

Scandal, în această dimineață, la Primăria Târgu-Jiu! O femeie din municipiu i-a înjurat ca la ușa cortului pe angajații primăriei, nemulțumită de faptul că aceștia nu ar fi efectuat la timp o anchetă socială pentru a putea beneficia de o adeverință  prin care să fie încadrată în grad cu handicap.

Scandalul a durat minute bune, în timpul acestuia, târgujianca lovind-o pe Anamaria Ianc, purtătoarea de cuvânt a instituției. Femeia cu scandalul a adus acuzații și injurii și membrilor comisiei care s-au ocupat de cazul său și spune că aceștia refuză să o încadreze în gradul unu de handicap pentru deficiențe de vedere: ''Tot timpul, că țip... țip pentru că 60 de ani am fost călcată în picioare. Trebuia să imi dea gradul I de la Comisia de Nevăzători. Eu nu văd, ele spun că văd. Acum, am luat atitudine și le-am zis că le scot din Comisie, că nu știu nimic. Vor numai bani. Oamenii îndreptățiți nu primesc drepturi și cei care nu au treabă cu vederea, primesc gradul I.'', a spus aceasta.

Miercuri dimineață, femeia s-a prezentat din nou la Primăria Târgu-Jiu și  i-a luat la rost pe angajații primăriei pe care i-a înjurat: ''Avem numai incompetenți. A venit la mine o mârțoagă, cu gura mare, care habar nu are să respecte o vârstă, în loc să vină maleabil la mine.'' Mai mult decât atât, aceasta a atacat-o pe Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al instituției, chiar la ușa primarului Marcel Romanescu. De furia târgujiencei nu au scăpat nici jurnaliștii prezenți la fața locului.

Primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu a precizat, însă că femeia în cauză nu era îndreptățită să facă scandal, întrucât documentul de la comisia de handicap  a ajuns abia astăzi în instituție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.