Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în sala de judecată. Un procuror a fost LOVIT

scandal

O femeie având cătuşele la mâini a lovit un procuror în timp ce se afla în sala de judecată, poliţiştii care o însoţeau fiind acum verificaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Maria Mirabela Nuţu este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar, iar pe numele ei procurorii au solicitat emiterea unui mandat de arestare preventivă.

MAE, informare de ULTIMĂ ORĂ cu privire la dispariția celor doi cetățeni români la Nisa

"În data de 17 iulie, ora 12,00, la sediul Judecătoriei Timişoara, persoana vătămată, având calitatea de procuror şi aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu (susţinerea în faţa instanţei a propunerii de arestare preventivă formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara într-un dosar penal), a fost lovită cu ambele mâini, ce erau încătuşate, în zona feţei, de către inculpata Nuţu Maria Mirabela, cercetată în stare de reţinere în dosarul penal menţionat. În aceleaşi împrejurări, inculpata i-ar fi adresat persoanei vătămate ameninţări cu privire la exercitarea unor acte de violenţă după ce va fi eliberată", susţin procurorii, transmite Agerpres.

UE lansează 'săgeți' către Turcia. Asta ar însemna 'sfârşitul negocierilor de aderare'


Totodată, cu privire la incident a fost informată conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, dispunându-se efectuarea de verificări pentru a se stabili dacă lucrătorii de poliţie care o însoţeau pe Maria Mirabela Nuţu (aflată în stare de reţinere) au respectat prevederile legale privind procedura de pază şi supraveghere a persoanelor arestate sau reţinute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.