Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Sănătate. Inspecția Sanitară revine la DSP. Angajații protestează, ministrul amenință

scandal

Un nou scandal în Sănătate. De această dată este vorba de angajații din Inspecția Sanitară care vor fi retrecuți în subordinea Direcțiilor de Sănătate Publică printr-o decizie a Parlamentului sprijinită de Ministerul Sănătății. După descoperirea Afacerii Hexi Pharma, dar și a altor crize din sănătate, ministerul decisese să separe inspecțiile sanitare de influențele locale. Ministrul Florian Bodog, care a condus el însuși inspecția sanitară în 2011, își dorește acum să anuleze măsura lui Vlad Voiculescu, relatează tolo.ro

DNA despre ancheta Rise Project care îl vizează pe Liviu Dragnea: Nu putem comunica nimic

Numai că salariații nu sunt deloc fericiți cu revenirea în subordinea baronilor locali din sănătate și au declanșat revolta printr-un document înaintat ministrului. Numai că acesta i-ar fi amenințat cu sancțiuni și urmări grave dacă se va merge pe această linie mai relatează sursa citată care prezintă și documentul semnat și înaintat ministrului Florina Bodog. Ministrul neagă versiunea surselor citate.

”Inițial, colegii noștri din câteva județe au întocmit un punct de vedere, în care au explicat de ce măsura pe care și-o dorește ministrul va avea consecințe negative asupra sănătății publice și siguranței pacientului din spitale. Sute de oameni s-au adăugat inițiativei”, povestește  un om din Inspecția Sanitară.

”Printre argumentele celor care au întocmit documentul: nu poți pune în mâna aceluiași om, directorul județean DSP, să și autorizeze unităților sanitare și să le și controleze!”, susține un Inspector sanitar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.