Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în SUA: Donald Trump e refuzat de liderii opoziției

Donald Trump nebun

Cei doi şefi ai opoziţiei democrate din Congresul SUA au anunţat că nu vor merge la o reuniune prevăzută pentru marţi, la Casa Albă, cu Donald Trump, ca răspuns la o postare ofensivă pe Twitter în care preşedintele a insinuat că oricum "niciun compromis bugetar nu este posibil", relatează AFP.

"Ţinând cont că preşedintele nu crede că un acord este posibil între democraţi şi Casa Albă, considerăm că este mai bine să continuăm să negociem cu omologii noştri republicani direct în Congres", au declarat într-un comunicat Nancy Pelosi şi Chuck Schumer, liderii democraţilor în Camera Reprezentanţilor şi, respectiv, Senat, scrie agerpres.ro.

Citește și: Sanda Ladoși și soțul ei, săltați de mascati: Acuzatii grave ale DIICOT – prejudiciu imens

Întâlnirea a fost programată la Casa Albă la 20.00 GMT, împreună cu Paul Ryan şi Mitch McConnell, şefii republicani din Cameră şi Senat, un mic format ce a produs anterior rezultate.

Acolo ar fi trebuit abordate toate subiectele momentului, de la buget, care ar trebui finalizat până la termenul limită de 8 decembrie, până la reglementarea situaţiei a sute de mii de tineri imigranţi clandestini sau reforma fiscalităţii.

Citește și: Câștig uriaș pentru televiziuni, după moartea actriței Stela Popescu: Cine a fost liderul surpriză în audiențe

Dar, marţi dimineaţă, Donald Trump a scris pe Twitter: "Mă întâlnesc cu 'Chuck şi Nancy' astăzi pentru ca guvernul să continue să funcţioneze. Problema este că ei doresc ca (imigranţii) ilegali să continue să ne inunde ţara fără control, că sunt slabi în ceea ce priveşte criminalitatea şi că vor SĂ CREASCĂ impozitele într-un mod semnificativ", a acuzat el. "Nu văd niciun acord!", a adăugat el.

În comunicatul lor, democraţii au răspuns la acest atac: "În loc să mergem la Casa Albă pentru camere filmat, pentru o reuniune ce nu va produce niciun acord, le-am cerut domnilor McConnell şi Ryan o întâlnire în această după-amiază. Nu avem timp de pierdut".

Citește și: Acuzaţii fără precedent ale ministrului Muncii: Lia Olguţa Vasilescu ‘pune la zid’ multinaţionalele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.