Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în tenis: Serena Williams îl atacă pe Tennys Sandgren - aşteaptă scuze publice din partea acestuia

serena wiliams us open

Americanca Serena Williams a avut o reactie dura la adresa compatriotului Tennys Sandgren, calificat in sferturile de finala de la Australian Open. Dupa ce presa americana a scos la iveala faptul ca acesta redistribuia pe contul de Twitter mesaje cu continut rasist sau homofob, Serena Williams s-a enervat.

Printre mesajele vizate era si unul in care Sandgren o descria pe Serena ca fiind "dezgustatoare" dupa ce isi jignise o adversara. Intr-o interventie pentru The Telegraph, americanca a afirmat ca asteapta ca Sandgren sa-si ceara scuze in fata tuturor oamenilor de culoare pe care i-ar fi jignit. "Nu am nevoie si nici nu vreau scuze, dar e un grup intreg de oameni care merita asta! Nu pot sa ma uit la fiica mea si sa-i spun ca am stat linistita si am tacut! Nu! Ea trebuie sa stie cum m-am ridicat pentru ea si pentru altii, prin exemplul meu", a spus Serena Williams, potrivit The Telegraph.

Cu ceva timp inainte, Serena scrisese pe Twitter ca a schimbat canalul in timpul meciului lui Tennys Sandgren. In replica, Sangren a afirmat ca mesajele sale de pe contul de Twitter nu trebuie interpretate in niciun fel deoarece nu au niciun fel de conotatie. El a acuzat totodata presa internationala ca se ocupa de "propaganda mincinoasa".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.