Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în urma morții lui Jose Antonio Reyes: Santiago Canizares l-a criticat pentru că a avut viteză, iar fanii i-au adresat înjurături

The Telegraph
Santiago Canizares

Fostul portar al lui Real Madrid sau Valencia, Santiago Canizares (n. r.: foto), a transmis un mesaj pe care urmăritorii săi de pe Twitter nu l-au primit atât de bine. Fostul fotbalist a susţinut că Jose Reyes nu merită titlul de „erou”, întrucât a provocat un accidentat mortal, relatează Mediafax.

Fostul jucător spaniol a primit multe critici pentru mesajul publicat pe Twitter, în care şi-a expus părerea despre drama care a îndolit fotbalul mondial, sâmbătă: ”Să conduci cu o asemenea viteză înseamnă să ai o atitudine reprobabilă. În accident, au mai fost victime şi în afara şoferului. Reyes nu merită omagiul unui erou. Asta nu înseamnă că nu regret ce s-a întâmplat şi că nu mă rog pentru sufletele lor”, a scris Canizarez.

Citește și: Încă un MIRACOL la plecarea Papei Francisc: Un curcubeu a apărut la decolarea avionului - FOTO

Canizares a revenit cu câteva lămuriri, după ce contul său de pe Twitter a fost asaltat de mesaje mai puţin plăcute: ”Poate că nu m-am făcut înţeles. Normal că Reyes merită un omagiu pentru cariera lui şi pentru contribuţia lui în fotbal.

Am vrut doar să îi invit pe toţi să se gândească la câte greşeli facem. Intenţia mea e compatibilă cu durerea pe care o simt. Respect toate părerile pe care le-am citit, mai puţin pe cele care conţin insulte”, a adăugat Canizares.

Reyes a murit în urma unui accident petrecut pe autostrada A-376, care leagă oraşele Utrera şi Sevilla. Accidentul s-ar fi produs sâmbătă, la ora 11:40. Din primele informaţii, maşina lui Reyes ar fi ieşit de pe carosabil, după care s-ar fi rostogolit şi mai apoi ar fi luat foc. Presa din Spania anunţă că Reyes se mai afla cu o rudă în maşină, iar amândoi ar fi fost găsiţi fără suflare.

Citește și: Mesajul SUPREM al Papei! A scris în LIMBA ROMÂNĂ, pe contul său de Twitter: 'Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României'

Reyes s-a născut în Sevilla şi a avut onoarea de a evolua pentru echipa de pe "Ramon Sanchez Pizjuan" în nenumărate rânduri, FC Sevilla fiind şi echipa la care s-a format.

De-a lungul carierei, Jose Antonio Reyes a mai evoluat pentru Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol, Cordoba şi Xinjiang Tianshan Leopard. În prezent era legitimat la Extremadura, în eşalonul secund. La Sevilla a adunat în total 242 de jocuri oficiale. Pentru Atletico Madrid a evoluat în 154 de partide, iar pentru Arsenal în 110. Pentru o scurtă perioadă, Reyes a fost coleg şi cu Raul Rusescu la FC Sevilla. În echipa naţională de seniori a prins 22 de partide şi a înscris patru goluri. Reyes a debutat în La Liga la numai 16 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.