Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal înainte de meciul cu Danemarca: O persoană a încercat să introducă torțe pe Cluj Arena

www.telegrafonline.ro
torță, material pirotehnic, fumigenă

O persoană a încercat să introducă materiale pirotehnice pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, locul unde se va desfășura meciul dintre naționalele de fotbal ale României și Danemarcei, duminică, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, informează site-ul oficial federației de specialitate din țara noastră.

''O informare din partea poliției anunță că a fost depistată deja o persoană care a încercat să introducă materiale pirotehnice în Cluj Arena, cu trei zile înaintea meciului. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal, iar controlul prealabil al forțelor de ordine a fost întărit'', se arată în comunicatul FRF.

Citește și: Victorii pentru granzii Europei, în preliminariile Cupei Mondiale: Sărbătoare mare pentru Buffon

În premieră pentru desfășurarea unui meci internațional organizat de Federația Română de Fotbal, la partida cu Danemarca de pe Cluj Arena vor fi folosiți câini-polițiști care detectează substanțele pirotehnice. Această măsură specială a fost luată în urma incidentelor de pe Arena Națională la meciul cu Polonia și care au avut drept consecință suspendarea stadionului pentru meciurile României.

Câinii Poliției Române, special antrenați să găsească materiale pirotehnice, vor fi aduși la porțile de intrare în Cluj Arena și vor asista la controlul obișnuit care se aplică spectatorilor la intrarea pe stadion.

FRF face încă un apel către toți suporterii naționalei care vor intra pe stadion să se manifeste civilizat, să nu producă violențe și să nu încerce să perturbe meciul cu materiale pirotehnice. Orice abatere de la normele de civilizație de pe stadioane se va repercuta direct asupra echipei României, prin posibile suspendări ale terenului sau prin interzicerea susținătorilor în tribune la viitoarele meciuri din campania pentru calificare la Cupa Mondială de fotbal din Rusia.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește, duminică 26 martie, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, selecționata Danemarcei, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.