Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal într-o comună din Vaslui: Patru tineri, reținuți după ce au lovit cu bâtele două persoane

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, din comunele Alexandru Vlahuţă şi Ibăneşti au fost reţinuţi de poliţişti după ce au provocat scandal şi au lovit cu bâtele două persoane.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bârlădeni au stabilit că pe data de 28 decembrie 2022, la ora 23:00, pe un drum public din localitatea Vulpăşeni, comuna Băcani, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, persoanele cercetate ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică şi ar fi agresat, lovind cu corpuri bâtele, două persoane vătămate, tineri în vârstă de 18, respectiv 21 an. În urma agresiunii, una dintre victime a suferit leziuni ce necesită 55 - 60 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legişti. Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de tinerii cercetaţi măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceştia urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unor măsuri preventive", precizează un comunicat transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tinerilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.