Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal într-un hotel din Tulcea: Angajații au sunat la 112, după ce un client a refuzat să achite cazarea. Bărbatul avea antecedente penale

antena3.ro
camera hotel

Un bucureștean a făcut scandal într-un hotel din Tulcea și a refuzat să achite cazarea pentru două zile. Angajații au sunat la 112, iar jandarmii l-au prins și l-au predat polițiștilor.

Potrivit jandarmilor tulceni, după două nopți petrecute la un hotel din municipiul Tulcea, un bărbat din București a refuzat să achite cazarea. Incidentul a avut loc marți, iar jandarmii au fost solicitați să intervină prin numărul unic de urgență 112.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat apelantul, respectiv reprezentantul unității de cazare, care a declarat că în cursul zilei de astăzi, un bărbat care fusese cazat două nopți la hotel, a solicitat prelungirea sejurului cu încă o noapte. Acestuia i s-a cerut să plătească mai întâi cele două nopți de cazare și consumația aferentă, însă bărbatul reclamat a precizat că nu are bani la el și a vrut să părăsească imediat unitatea de cazare, motivând că va aduce banii mai târziu. Reprezentantul hotelului nu a avut încredere în cele spuse de bărbat și i-a comunicat că va apela la forțele de ordine pentru clarificarea situației”, au relatat reprezentanții Jandarmeriei Tulcea.

Bărbatul a fost oprit de jandarmi și astfel s-a aflat că avea antecedente penale. În trecut, el a fost pedepsit pentru furt, conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Jandarmii tulceni au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. Cercetările sunt continuate de poliție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.