Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între doi lideri USL - PSD: ”Un populism ieftin!” vs PNL: ”Doamnee!”

usl rupt

Prezenți într-o emisiune la Antena 3, purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, și deputatul PNL, Petre Roman, și-au aruncat o serie de replici acide, când a venit vorba despre modul în care autoritățile și-au făcut datoria în acțiunea de deszăpezire. Petre Roman și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că cele trei autostrăzi care leagă Capitala de Pitești, Constanța și Ploiești au fost închise din cauza vremii, în timp ce pe DN 1 s-a circulat bine, în ciuda condițiilor meteo. Acesta a lăsat să se înțeleagă că banii din CNADNR care ar fi trebuit să fie folosiți pentru deszăpezirea autostrăzilor ar fi fost furați.

Cătălin Ivan i-a replicat imediat colegului din USL: ”Ce spuneți dvs este un populism foarte ieftin. Parcă sunteți de la PDL. Habar nu aveți bugetul de la CNADNR. Pe subiectul ăsta nu știți nimic. Pe vremea dvs nu erau autostrăzi. Dacă nu se închideau autostrăzile, oamenii rămâneau blocați și erau probleme și mai mari, erau costuri mai ridicate”, a replicat Ivan.

Ulterior, deputatul PNL a spus: ”De aseară nu mai e viscol. Și A2 și A3 sunt în continuare închise. Dar DN1 cum e deschis și e curat până la asfalt?”, s-a întrebat, retoric, Petre Roman.

Schimbul de contre dintre cei doi a continuat, iar la un moment dat, Petre Roman a răbufnit la adresa lui Cătălin Ivan: „Dom’ne, acum nu te supăra! DN1 e curat, autostrada (n.r. A3 – București-Ploiești) care e la câteva sute de metri e închisă. Care e explicația?”

În momentul în care europarlamentarul PSD i-a transmis să-i „întrebe pe cei avizați”, deputatul PNL a exclamat revoltat: „Doamneee!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.