Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între PMP și UNPR: O filială județeană S-A RUPT de partidul lui Traian Băsescu

Traian Basescu PMP Iasi (foto Dan Luca) (20)

Peste o sută de membri ai filialei UNPR Maramureş au decis, într-o Conferinţă judeţeană la care a participat şi preşedintele organizaţiei, deputatul Nuţu Fonta, ruperea acordului de fuziune cu PMP Maramureş din cauza întocmirii neadecvate a listelor pentru alegerile parlamentare.

Preşedintele UNPR Maramureş, deputatul Nuţu Fonta a declarat, duminică, pentru AGERPRES că, şedinţa a fost convocată conform statului UNPR, iar în cadrul Conferinţei Judeţene s-a decis denunţarea unilaterală a acordului de fuziune dintre UNPR şi PMP.

Citește și: A lovit mașina poliției în timp ce-și făcea selfie în sânii goi: Și asta nu e tot

În urma neînţelegerilor, întreaga organizaţie municipală a UNPR Baia Mare a trecut la PNL Maramureş, iar deputatul Nuţu Fonta, care intenţiona să candideze pentru un nou mandat, a fost exclus de pe listă.

"Situaţia a devenit inacceptabilă, iar pe listele de candidaţi avansate la BEJ Maramureş nu se mai regăseşte niciun candidat din UNPR. În cadrul Conferinţei judeţene s-a decis denunţarea unilaterală a acordului de fuziune dintre UNPR şi PMP. Acordul de fuziune a fost încălcat de cei care conduc PMP, atât de la centru cât şi de la judeţ, prin manifestări nedemocratice, discreţionare, dictatoriale prin ameninţări şi injurii, prin terfelirea adversarilor prin intermediul presei cumpărate, prin dezinformări şi denaturări ale adevărului", a spus Nuţu Fonta.

Citește și: O elevă, RUPTĂ în bătaie de o colegă / VIDEO

Liderul UNPR Maramureş a mai precizat că o delegaţiei a organizaţiei judeţene va participa la Bucureşti la Conferinţa extraordinară a UNPR pentru a denunţa fuziunea cu PMP.

"Tot în cadrul Conferinţei judeţene a fost stabilită şi o delegaţie care va participa la Bucureşti la Conferinţa Naţională Extraordinară UNPR. Delegaţia din Maramureş a primit vot pozitiv din partea membrilor care au participat la Conferinţa Judeţeană pentru a denunţa fuziunea UNPR cu PMP. La întâlnirea din Bucureşti vor participa reprezentanţi ai UNPR din peste 30 de judeţe din ţară care se confruntă cu situaţii similare celei din Maramureş", a precizat Nuţu Fonta.

Citește și: Celebra J.K. Rowling dă o nouă lovitură: Seria de romane polițiste ‘Cormoran Strike’ va fi ecranizată

Preşedintele UNPR Maramureş a mai arătat că divergenţele apărute au fost întreţinute de preşedintele PMP Maramureş, Adrian Todoran, secondat de vicepreşedintele organizaţiei, Lucian Morar, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş.

"De pe aceste liste lipsesc membrii UNPR, partid care a acceptat să facă fuziune cu PMP. Această fuziune nu este încă finalizată, existând mai multe contestaţii la adresa ei, iar astfel de acţiuni, precum cea întreprinsă de Morar, ar destabiliza şi mai mult alianţa care este oricum extrem de fragilă. Lucian Morar menţine o politică de necolaborare în cadrul partidului şi din această cauză întreaga organizaţie municipală UNPR Baia Mare a ales să se alăture liberalilor. În campanie, Morar şi Todoran ar putea avea parte de la colegi de indiferenţă sau chiar acte de sabotaj" a spus deputatul Nuţu Fonta.

Citește și: Ar putea fi VIRALUL ANULUI: Ce poate să facă o fetiță de 4 ani din Rusia / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.