Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Antena 1! Cine a câștigat X Factor

Buzoianca Adina Răducan este câștigătoarea trofeului X Factor, iar asta a iscat un scandal imens la Antena 1. Asta pentru că favorită era Alexandra Crișan, eleva lui Ștefan Bănică.

Tânăra artistă, antrenată de către Horia Brenciu, și-a adjudecat și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Adina Răducan e prima fată care câștigă marele premiu și prima concurentă sub 18 ani care a demonstrat că... esențele tari se țin în sticle mici. Adina, cea pe care Horia a cunoscut-o la 11 ani în concerte, i-a înveselit a doua zi de Crăciun pe telespectatori. Ea a câștigat premiul cel mare și a împărtășește bucuria serii pe scena X Factor alături de mama, străbunica și tatăl lui Horia, care au susținut-o de la început.

Adina Răducan are 16 ani și este elevă în clasa a X-a la Liceul de Artă „Margareta Sterian”. Încă de la patru ani a început cursuri de canto la Școala Populară de Artă din Buzău, după care, pentru continuarea studiilor în domeniul muzical, a plecat la București.

La doar 12 ani a câștigat locul 2 la Festivalul San Remo, iar la 14 ani a câştigat o bursă la showul „M-a făcut mama artist” care a trimis-o la Berklee College of Music, cea mai prestigioasă facultate de muzică din lume. Aici au mai studiat Sting, Adam Levine, Annie Lennox, Bruce Hornsby sau Melissa Etheridge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.