Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Antena 3, în emisiunea lui Gâdea: Stelian Ion (USR) s-a dezlănţuit la adresa lui Meleşcanu

Antena 3 siglă

A fost din nou scandal în studioul Antena 3, deputatul USR Stelian Ion atacându-l în direct pe ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu. În discuţie purtată pe un ton ridicat au intervenit şi Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiţiei, şi Mugur Ciuvică.

După ce Meleşcanu a explicat de ce s-a votat cu dificulate în diaspora, Stelian Ion s-a dezlănţuit la adresa ministrului, pe care l-a acuzat de nesimţire.  "Este incredibil cum poate zâmbi după ce a împiedicat zeci de mii de români să voteze", a afirmat deputatul USR.

Robert Cazanciuc a intervenit în discuţie şi i-a cerut deputatului USR să-şi măsoare cuvintele. "Să îmi măsor cuvintele? Ştiţi foarte bine că diferenţa dintre USR-PLUS şi PSD este foarte mică şi acele voturi au fost practic furate de PSD. S-a ştiut din 2014 că sunt aceste probleme. E o nesimţire din partea ministrului de Externe că se hlizeşte la noi, pentru că au fost zeci de mii de români din afara ţării care nu au reuşit să voteze din cauza sa. De ce nu îşi dă demisia de onoare? În 2014, Titus Corlăţean, care este propus pentru postul de vicepremier acum, şi-a dat demisia şi avea şi dosar penal", a declarat Stelian Ion.

Meleşcanu a afirmat că nu este obişnuit cu discuţiile pe un asemenea ton şi că situaţia este jenantă. "Haideţi să vorbim ca oamenii", a afirmat acesta. Ministrul a fost susţinut de Mugur Ciuvică, cel care a ridicat tonul pentru a-l acoperi pe Stelian Ion, căruia i-a reproşat episodul din parlament când a pus muzică la o boxă în timpul dezbaterilor din Comisia Iordache.

"Eu îl anunţ acum pe domnul ministru că USR va scrie şi depune o plângere penală în baza articolului 385 din Codul Penal pe numele său. Acest lucru nu va rămâne fără urmări, chiar dacă nu îmi face plăcere să facem acest lucru. Se ştie clar, diaspora votează împotriva PSD-ului, de asta PSD nu a trecut prin Parlament votul prin corespondenţă. Asta e o problemă reală, nu legile justiţiei. Cer o fărâmă de decenţă din partea ministrului de externe, să îşi depună demisia. Este revoltător că mii de români nu au putut vota. Stau noaptea să lucreze la ordonanţe şi nu au avut timp să lucreze la organizarea alegerilor", a mai declarat deputatul USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.