Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la British Vogue după ce compania a publicat o imagine nud cu surorile Gigi şi Bella Hadid

scandal

British Vogue a iscat controverse după ce a publicat pe internet o imagine nud cu surorile Gigi şi Bella Hadid care va apărea în interiorul numărului din luna martie al revistei, disponibil începând din 2 februarie. Acest număr al revistei va fi vândut în două variante, una cu Gigi Hadid pe copertă, iar cealaltă cu sora acesteia, Bella Hadid, cele două fiind fotografiate de Steven Meisel.

Vogue a publicat pe reţelele de socializare o fotografie în care cele două modele apar nud împreună, imaginea făcând parte dintr-un pictorial care va apărea în interiorul revistei. Mai mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare au criticat imaginea, numind-o „stranie, incestuoasă şi dezgustătoare”. „Ce fel de mesaj ar trebui să înveţe tinerele din această imagine?”, „Surori nud, într-o poziţie intimă. Această fotografie nu este artistică, ci pornografică şi tulburătoare. Acesta este un eşec incredibil al British Vogue”, au scris două persoane.

Alţi utilizatori ai social media au acuzat revista că a editat imaginile, pentru a le face pe cele două modele să pară mai suple. „Bella şi Gigi nici nu sunt atât de slabe. Au modificat mult imaginile” şi „Ar fi fost frumoasă imaginea dacă cele două ar fi de recunoscut”, au scris două persoane.

Alte persoane au criticat revista pentru că a publicat această imagine nud, deşi este o publicaţie dedicată modei. „Credeam că Vogue era o revistă de modă. Aici nu prezintă haine”, a comentat un internaut. „Sunt femei talentate. Nu era nevoie să fie prezentate nud pentru a fi interesante” şi „Aceste surori au atât de mult succes în carierele lor, iar Vogue le sexualizează relaţia în cel mai straniu mod, departe de a fi artistic”, au fost alte opinii.

Alte voci au apărat fotografia. „Până la urmă, amândouă arată grozav”, „Este o imagine frumoasă”, „Această fotografie transmite inocenţă. De ce nu pot fi două surori împreună nud?”, au scris unii utilizatori ai reţelelor de socializare.

Edward Enninful, editorul British Vogue, care a promis diversitate când a preluat conducerea revistei, a fost criticat pentru această alegere. Pentru numărul din decembrie, revista a fost acuzată că a editat coperta pe care a apărut modelul Adwoa Aboah astfel încât pielea ei să pară mai deschisă la culoare. Numărul din februarie a fost criticat pentru că pe copertă a apărut mesajul „De ce trebuie să vorbim despre raă”, alături de o imagine cu actriţele albe Nicole Kidman şi Margot Robbie, conform news.or.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.