Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la comisia de anchetă a alegerilor din 2009. Opoziția a părăsit ședința

breaking news

Scandal la comisia de anchetă a alegerilor din 2009. Reprezentanții opoziției au părăsit ședința unde urmează să se voteze raportul final.

„N-am ajuns să discutăm puncte de vedere, pentru că ei au venit cu niște puncte de vedere și noi am spus, hai, să discutăm, să nu luăm o decizie finală, ca să vedem și noi care din concluzii corespund la ceea ce am constatat și noi și care nu corespund, pentru că sunt foarte multe. Închipuiți-vă că sunt 15 pagini de constatari, iar concluzia este halucinantă: amploarea neregulilor putea să genereze fraudarea alegerilor. Asta e concluzia, da. Am vrut să vedem și noi care este, în ce constă amploarea aia (...) Nu pot să ajung la o concluzie că așa vrea PSD-ul. Mi-au spus că ăsta este punctul lor de vedere. Dacă vrem votam, dacă nu, nu”, a spus Daniel Fenechiu, la ieșirea din sală.

„Motivele retragerii sunt cât se poate de clare. Astăzi, majoritatea PSD - ALDE a venit cu un raport pe care nu vrea să-l discute şi pe care să-l supună la vot, neţinând cont de solicitarea noastră de a se discuta punct cu punct fiecare element al concluziei şi să amânăm adoptarea raportului pentru mâine, pentru ca noi să exprimăm în scris lucrurile cu care nu suntem de acord”, a mai spusFenechiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.