Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la CSA Steaua : Juristul clubului cere DAUNE de 1.500.000 lei după ce ar fi fost AGRESAT într-o ședință

prosport.ro
florin talpan

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, cere daune de 1.500.000 de lei după ce ar fi fost agresat într-o ședință desfășurată în cadrul clubului, în luna mai. Cel care l-ar fi agresat este locotenent-colonelul Ducu Petre, iar scandalul ar fi pornit după ce juristul ar fi refuzat să semneze o solicitare a Marianei Bitang, care dorea ca prin intermediul unei firme să poată folosi marca Steaua, scrie prosport.ro.

"Vă confirm faptul că am fost agresat în data de 21 mai 2018 chiar de ziua mea ce către lt. Col Ducu Petre care a sărit la mine la bătaie, bruscându-mă, luându-mă de piept şi rupându-mi cămaşa, pentru motivul că nu avizasem favorabil o solicitare primită de la Mariana Bitang, solicitare neconformă prevederilor legale. În loc să se dispună măsurile disciplinare care se impuneau împotriva lt col Ducu Petre, col Cristian Petrea şi Secretarul General Codrin Munteanu i-au luat apărarea lt. Col Ducu Petre aceştia ameninţându-mă tot pe mine. Am depus plângere la parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti şi aştept soluţionarea dosarului. Este un conflict între subsemnatul, col Petrea şi Secretarul General Codrin Munteanu care a escaladat şi a ajuns la cote maxime deoarece eu refuz motivat să semnez acte care nu sunt conform legii. Pe aceasta cale le transmit celor avizaţi că nu ma pot obliga şi că nu voi semna niciodată acte care sunt contrare legislaţiei şi nici acte care sunt contrare intereselor statului", a declarat Florin Talpan pentru prosport.ro.

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a fost agresat într-o şedinţă desfăşurată în cadrul clubului chiar de către un alt angajat al "militarilor", Ducu Petre, antrenorul de floretă al roş-albaştrilor şi cel care are şi grad de locotenent - colonel. Totul a pornit de la faptul că Talpan a refuzat să semneze o solicitare a Marianei Bitang, care dorea ca prin intermediul unei firme să poată folosi marca Steaua. Totul s-a petrecut sub ochii comandantului clubului, Cristian Petrea, care a privit impasibil întreaga scenă şi chiar a încercat să- convingă pe jurist să-şi dea acordul pentru actul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.