Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la lansarea noului partid al lui Marian Vanghelie

vanghelie

Un adevărat scandal a izbucnit cu ocazia lansării noului partid al lui Marian Vanghelie și a candidaturii sale pentru un nou mandat in fruntea Primăriei Sectorului 5.

Ca locație pentru prima acțiune publică a fost aleasă camera de conferințe de presă a Camerei Deputaților - Sala Spiru Haret de la etajul P al Palatului Parlamentului. Numai că Marian Vanghelie nu este parlamentar și deci nu avea voie să folosească această sală și mai ales pentru lansarea de candidaturi sau de partide.

Se pare că el a apelat la deputatul independent Radu Popa (ex-PSD) care a anunțat presa de o conferință de presă pe teme de actualitate, dar la conferință și-a făcut apariția și Marian Vanghelie alături de grupul de inițiativă al noului său partid (Partidul Social Democrat independent - PSDI) - mai multți senatori și deputați provenind în special din PPDD, PSD și UNPR.

Cei de la Camera Deputaților au anunțat că deputatul Radu Popa a facilitat accesul lui Marian Vanghelie și că vor face cercetări cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

 

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.