Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la nivel înalt - Postarea unui demnitar din Guvern, dezaprobată de Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România

Adolf Hitler

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel" a postat un mesaj pe Facebook, în care "dezaprobă gestul unei persoane publice cu funcție de demnitar, care încearcă în scop politicianist să acrediteze asemănări între președintele Iohannis și dictatorul nazist".

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

Reacția institutului vine după ce Dana Varga, consilierul premierul Viorica Dăncilă pe "problematica romă", a pus, pe pagina sa de Facebook, un colaj de forografii în care apar, pe de o parte, președintele României, Klaus Iohannis, și dictatorul nazist Adolf Hitler, ceea ce a dus la faptul că Varga a sugerat o asemănare între cei doi. Ulterior, postarea a fost ștearsă.

Citește și: Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

Șeful statului a realizat o ședință foto la Palatul Cotroceni, potrivit mesajului și a pozelor postate sâmbătă de fotograful Simion Buia, pe pagina sa de Facebook. Duminică dimineața, postarea a fost ștearsă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.