Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la PNL: S-au luat la bătaie în sediul partidului

PNL

E scandal continuu la PNL odată cu pierderea alegerilor locale. Nu doar la Bucureşti sunt probleme, dar şi în teritoriu. Ultima întâmplare s-a lăsat cu o bătaie în toată regula.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

Pierderea primăriei din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea de către liberali a dat naştere la câteva conflicte, care s-au încheiat cu pumni în plină figură, la şedinţa PNL. Unul dintre susţinătorii fostului primar Ion Bîzîc a sărit la bătaie către doi lideri liberali din localitate, pe care i-a acuzat de trădare.

Citește și: IMAGINI INCREDIBIL de ȘOCANTE: Femei filmate în timp ce-și fac nevoile în magazin

Liberalul Ion Bîzîc a pierdut primăria în faţa candidatului PSD, Bogdan Ştefan, obţinând 1.615 voturi. „Un membru PNL Băbeni a bătut cu scaunul un alt membru PNL, Pavel Păvăloiu şi pe viceprimarul din Băbeni, Moise Dănuleţ, aseară, la şedinţa PNL. Motivul a fost rezultatele pe care le-au obţinut la alegerile locale din 5 iunie. Au fost prezenţi şi câţiva membri de la PNL Vâlcea, dar aceştia au fugit când au văzut ce se întâmplă. A fost un adevărat circ acolo, bătaie în toată regula. Pavel Păvăloiu am înţeles că a şi fost exclus din partid. Pavel Păvăloiu şi Moise Dănuleţ au fost acuzaţi de trădare, că din cauza lor s-au pierdut alegerile”, a declarat un martor ocular pentru voceavalcii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.