Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Primăria Sectorului 1: A DEMISIONAT la doar 7 zile de la numire

dan tudorache

E scandal uriaș la Primăria Sectorului 1 după ce Alexandru Noapteș, cuscrul lui Viorel Hrebenciuc, fost director CFR Călători, căruia instanța i-a confiscat 1,4 milioane de euro din avere pentru că nu a putut justifica banii, a fost numit director adjunct al Administrației Domeniului Public al Sectorului 1, instituție aflată în subordinea Primăriei Sectorului 1, condusă de social-democratul Dan Tudorache.

După ce scandalul a izbucnit în presă, Noapteș a demisionat, deși fusese numit de numai 7 zile.

Citește și: Ea deține cea mai mare colecție de ochelari de soare / VIDEO

”Nu am făcut eu această numire. Eum am numit doar directorul general al ADP. Noapteș a fost numit în urmă cu 7 zile de către directorul general. Eu am aflat de numirea lui ieri, când a explodat scandalul în presă. I-am cerut directorului să rezolve această problemă până luni, văd că a rezolvat-o azi, din cauza imaginii foarte proaste a lui Noapteș. I-am spus directorului că fiecare numire pe care o va face va trebui să mă întrebe.”, a spus Dan Tudorache, primar PSD al Sectorului 1.

Alexandru Noapteş a intrat în vizorul opiniei publice în 2009, când un ziar central a publicat facturi din care reieşea că fostul şef al CFR Călători a cheltuit 72.500 de dolari în doar trei zile, în magazine de lux din New York. Inspectorii ANI s-au autosesizat şi au descoperit că Alexandru Noapteş avea în conturi 1,4 milioane de euro pe care nu i-a putut justifica. Instanţa Supremă a decis pe 12 decembrie 2014 confiscarea sumei. Alexandru Noapteş este cuscrul fostului lider PSD, Viorel Hrebenciuc. Fiica fostului şef al CFR Călători, Irina Noapteş, s-a căsătorit în septembrie 2014 cu Andrei Hrebenciuc.

Citește și: A fost inventată geanta care se închide singură când se depășește bugetul de cumpărături / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.