Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Real Madrid: 'Raul și Casillas, cei mai mari escroci' (stenograme)

editie.ro
iker casillas

Președintele clubului de fotbal Real Madrid, Florentino Perez, a ajuns marți protagonistul unui scandal mediatic, după ce publicația spaniolă El Confidential a dat publicității înregistrări din 2006 în care acesta face afirmații denigratoare la adresa fostelor vedete madrilene Raul Gonzalez (atacant) și Iker Casillas (portar).

"Casillas nu este portar pentru Real Madrid, ce vrei să-ţi spun. Nu a fost niciodată... Dar bine, este una dintre marile escrocherii. A doua este Raul", a spus atunci Perez.

Casillas a fost portarul lui Real între 1999 şi 2015, iar Raul a fost atacantul acestei echipe între 1994 şi 2010.

Florentino Perez a publicat pe site-ul oficial al clubului un comunicat de presă în care face precizări referitoare la dezvăluirile din El Confidențial. Perez susține că declarațiile în care vorbește despre Raul și Casillas cu apelativul „cei mai mari escroci ai Realului” sunt scoase din context.

„Citatele publicate au făcut parte din conversațiile înregistrate în secret de dl José Antonio Abellán, care a încercat să vândă înregistrările de mulți ani fără niciun succes. Mi se pare surprinzător faptul că au fost publicate astăzi de El Confidencial, în ciuda timpului care a trecut.”, declară președintele lui Real Madrid, în comunicat.

Florentino Perez pune publicarea acestor concersații, la atât de mult timp, după ce au avut loc, se datorează implicării sale ca una dintre forțele motrice din spatele controversatului proiect al Super Ligii Europei.

”Am pus problema în mâinile avocaților mei, care examinează modul de acțiune care trebuie întreprins.”, afirmă Perez în finalul comunicatului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.