Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la școală cu profesorul de religie: Fratele infractorilor minori care au terorizat liceul din Brăila are dosar penal

facebook.com
politia

Un nou incident a avut loc, miercuri, la școala unde învață unul dintre cei trei frați care au terorizat cu tâlhăriile lor elevii unui colegiu din orașul Brăila. Acesta a avut un conflict cu profesorul de religie, iar dascălul a chemat Poliția, anunță MEDIAFAX.

Fratele copiilor de 10 și 12 ani care au tâlhărit mai mulți elevi de la un colegiu din Brăila s-a certat, miercuri, cu profesorul de religie, la școală. Se pare că discuția a pornit de la infracțiunile celor doi frați infractori, iar cel mai mare dintre ei le-a luat apărarea.

Citește și: Consilierul Olguței Vasilescu răstoarnă spusele ministrului Muncii: Se trimit deja de ani de zile

„A fost o discuție nepotrivită, noi am aflat imediat, copilul va fi consiliat, vom avea o discuție și cu profesorul, le-am cerut celor din școală să ia toate măsurile care se impun”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, inspectorul școlar general al județului Brăila, Viorel Botea.

Profesorul de religie a chemat Poliția, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru amenințare.

Elevul certăreț este unul dintre cei trei copii cu vârste cuprinse între 10 ani și 15 ani care au fost prinși de polițiști după ce au tâlhărit mai mulți elevi de la un colegiu din orașul Brăila. Infracțiunile au fost în ultimele săptămâni, iar minorii obișnuiau să-și amenințe victimele cu un cuțit, furându-le sume mici.

Citește și: Victor Ponta iese la rampă: `Ura față de PSD e suficientă ca și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL”!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.